Perfect Chemistry - Tökéletes kémia - Puhatábla

Chicagó külvárosában, a Fairfield gimiben mindenki tudja, hogy a kerület északi és déli negyedeinek lakói között kibékíthetetlen ellentétek húzódnak. Így amikor a pomponlányok csapatkapitánya, Brittany Ellis mellé Alex Fuentest, egy helyi bűnbanda tagját osztják be tanulópárnak kémiaórán, az eredmény borítékolható: ezek ketten robbanékony egyveleget... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
3 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Tácsi Zsanett
A többi könyvhöz képest mindig hátrébb soroltam, mert valahogy soha nem volt kedvem elkezdeni az olvasását, lévén, hogy a 2. kötetet is megvettem. Aztán persze amikor elkezdtem pozitívan csalódtam. Nem semmi az a fajta családi összetartozás, ami ezeket a mexikói családokat jellemzi. A két főszereplő közötti érzelmi skála a nagyfokú ellenszenvből az óriási szerelembe csap át, szépen kibontva a történetet. Ugyanez jellemző a 2. kötetre a Vonzás szabályaira és a 3.-ra, a Láncreakcióra is. És ebben a trilógiában, már ha lehet egyáltalán annak nevezni az a jó, hogy mindhárom kötetben mindhárom Fuentes tesó egyformán szerepet kap, visszatérnek hol kisebb, hol nagyobb rész erejéig, így egyikük életének az alakulását sem veszítjük szem elől.
Veres Orsolya
Nagyon jó könyv:) Minden benne van, ami kell bele. Izgalom, romantika és a családi feltétlen szeretet.
Kiss-Barna Marianna
Először is természetesen az 5 csillag jár. Másodszor pedig : Tegnap a férjem megkérdezte mit olvasok, én meg megpróbáltam valahogy elmondani miről szól. Mondanom sem kell, szörnyen sikerült leírnom a könyvet. Elmondtam neki hogy adott egy szőke, kék szemű szupercsaj, aki gazdag, a pompom lányok vezetője, természetesen jó tanuló és nem elhanyagolható az sem, hogy a foci csapat kapitánya a pasija. (Már itt felhúzta a szemöldökét) És persze jön a másik oldal, ahol a szegény mexikói bandatag áll, aki korán elvesztette édesapját és iszonyú keménynek kell lennie, hogy biztonságba tudja a családját. Nagyokat pislogva nézett rám, mire én hevesen elkezdtem bizonygatni, hogy de nagyon jó, és igazából mély érzelmekről szól a könyv, szinte már pszichológiainak mondanám, meg hogy persze tele van tinikkel, de nem azokkal az elhanyagolható tinigondokkal, mint gondolja. Persze mire a védőbeszéd végére értem, rájöttem, hogy igaza van mert egy tipikus mai tini rom-kom-ot írtam körbe. Annyival zártam le, hogy inkább olvasd el, majd meglátod. EZ MÁS! Nem igazán tudom tehát megfogalmazni, mi az, ami igazán magával ragadó és elgondolkodtató a könyvben. Viszont egy biztos, már nagyon rég nem gondolkodtam azon, én milyen voltam a végzősként és vajon mennyire vettünk fel mi anno álarcokat És majdnem elfelejtettem: Ez az Alzheimerkór elleni gyógyszer feltalálós dolog!!!! HATALMAS :) Igenis, mindenki váltsa meg a világot!
Kriszti
Imádom! Nagyszerű könyv. Ahogy Brit szereti a beteg nővérét, és ahogy Alex próbálja védeni a családját az csodálatos. Nagyon tetszett amikor az elején csipkelődtek egymással, és az esküvős rész, és amikor Sierráékal mentek. Amikor Alexet megverték a végén azt nem szívesen olvastam, de összességében fantasztikus könyv nagyon tudom ajánlani, és biztos h megveszem a 2. részét is ! :)
Moncs
Ez a könyv imádni való!!! Egy éjszaka alatt kiolvastam, nem tudtam letenni. A legjobb könyv, amit eddig olvastam. Simone Elkeles kitűnő író! A könyvet csak ajánlani tudom mindenkinek! :)
TheHungerGamesFan
Hú, nagyon jó könyv^^ Egyszerűen LETEHETETLEN, pár óra alatt kiolvastam.:) És I LUV ALEX <3 :D
Hanna
egyetértek, ezt a könyvet nem lehet nem szeretni.:) mikor még nem kezdtem el olvasni, azt gondoltam, hogy nem lesz nagy durranás, de óriásit tévedtem! faltam az oldalakat, nem bírtam letenni és pár óra alatt túl voltam rajta.:D csak ajánlani tudom mindenkinek, ha tehetitek olvassátok el, megéri.:D
Egy Vörös Pöttyös könyv fan
Most tettem le, 6 óra alatt kiolvastam. Rögtön le kellett írnom, hogy mit érzek ezzel a könyvvel kapcsolatban, mert tele vagyok érzelmekkel. Imádom. Ennek a könyvnek minden betűje, minden szóköze ámulatba ejtő. Brittany elképesztően szereti a beteg nővérét, ami elárulja róla, hogy alapból nem lehet rossz ember. De Alex is ugyanígy szereti édesanyját, és családját. Az elején nagyon bírtam a szikrákat, ami kettejük között Után pedig valami erősebb, teljesen más, szorosabb kötelék alakult ki kettejük között, ami csodálatos volt. Tudtam azonosulni a könyvel, hisz a szereplői nem természetfeletti lények, hanem hús-vér emberek. A szereplők teljesen élethűek voltak, már-már kiléptek a könyvből. Ebben a könyvben minden megvolt: izgalom, szerelem, jókedv, harag és mindenféle érzelem. Volt hogy nevettem, volt hogy sírtam, volt hogy visszafojtott lélegzettel izgultam, volt hogy elszorult a torkom a fájdalomtól, melyet a szereplők éreztek. Külön pozitívum, hogy mindkét főszereplőnk felváltva mesél, mint a Shivernél. Ez a könyv tökéletes, nincs benne hiba. Tudom ez utóbbi kissé hihetetlen, de IGAZ!! Mindenkinek ajánlom, csodálatos!!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4