Paula Hawkins

A lány a vonaton

21. század kiadó  | 2015  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ  |  319 oldal

Ritkaság, hogy egy könyv vezesse több országban egyszerre, szinte az összes fontos sikerlistát. A New York Timesét és a BarnesandNoble-ét, például. Az végképp szokatlan, hogy ezt egy debütáló író tegye.


2015 elején Paula Hawkins regénye berobbant az angolszász piacokra. Ahogy Stephen King fogalmazott, ebben a történetben csak fokozódik és fokozódik a feszültség. Nem véletlenül hasonlítják Hitchkockhoz és Agatha Crhristie-hez az írót, a Gone girlhez a történetet.

Rachel ingázó, minden reggel felszáll ugyanarra a vonatra. Tudja, hogy minden alkalommal várakozni szoktak ugyanannál a fénysorompónál, ahonnan egy sor hátsó udvarra nyílik rálátás. Már-már kezdi úgy érezni, hogy ismeri az egyik ház lakóit. Jess és Jason, így nevezi őket. A pár élete tökéletesnek tűnik, és Rachel sóvárogva gondol a boldogságukra.
És aztán lát valami megdöbbentőt. Csak egyetlen pillanatig, ahogy a vonat tovahalad, de ennyi elég.

A pillanat mindent megváltoztat. Rachel immár részese az életüknek, melyet eddig csak messziről szemlélt.

Meglátják; sokkal több ő, mint egy lány a vonaton


Ez a könyv Winkler Nóra polcára is felkerült, olvassa el ajánlóját!

+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 790 Ft

A termék megvásárlásával

379 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó 21. század kiadó
Kiadás éve2015
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:319
BorítóKEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly468 gr
FordítóTomori Gábor
ISBN9786155373626
Árukód2599578 / 1144516

Vásárlói értékelések, vélemények

(7 vélemény)
Somogyi Éva
2015. 05. 17.

Nagy várakozással vettem a kezembe a könyvet. Talán e miatt éreztem egy kis csalódottságot. Mivel én már olvastam a Mielőtt elalszom című könyvet, nem ért nagy meglepetés. Sajnos a fordításban, vagy a nyomtatásban történt két olyan hiba is, ami nagyon megzavarhatja az olvasót! 1. 174. old. 2013. augusztus 13-a, szombat - helyesen: 2013. augusztus 03-a, szombat 2. 180. old. 2013. augusztus 4-e, szombat - helyesen: 2013. augusztus 03-a, szombat

Deák Judit
2015. 09. 15.

Ritkán olvasok krimit, de ez a könyv nem hozta meg a kedvemet a továbbiakhoz. Sokkal többet vártam tőle, nem tartotta fenn az érdeklődésemet.

Szabó Ildikó
2015. 11. 05.

Sokszor gondolkoztam azon a könyv olvasása közben, hogy jó, én ezt meguntam, ebben nem történik semmi, de aztán győzött a kíváncsiság. A sztori érdekes volt, de nekem kiszámítható. Egynek jó volt.

Viktória
2015. 12. 02.

Izgalmas volt a könyv, főleg azért, mert apránként derült fény mindenre, és több szálon is fut a cselekmény. Véleményem szerint sokkal több figyelmet kellett volna fordítani Rachel függőségére, a csattanó azonban számomra nem hozott sok értelmet. Azt hittem, hogy sokkal több indíték van, hogy tényleg valós okok állnak a háttérben, de nem így történt. Nem mondom azt, hogy rossz könyv, de nem kiemelkedőbb, mint bármelyik másik. A tanulsága is csupán annyi, hogy sose lehetünk teljesen biztosak abban, tényleg ismerjük azt az embert, akivel együtt élünk, vagy akivel összekötöttük az életünket. Nem mindenki az, akinek kiadja magát.

Zsuzsi
2016. 01. 25.

Vegig fenntartotta a feszultseget a konyv, brillians tortenetvezetes, erdekes szemelyisegbemutatasokkal, osszefuggesekkel. Utolso 60 oldalon mar lehetett sejteni a gyilkos szemelyet de ez nem is baj, hiszem innen mar arrol szolt a tortenet, hogy egyre inkabb megvilagosodik Rachel. Ami hianyerzetem van: arra szamitottam, hogy a vonat, mint motivum hangsulyosabb szerepet kap a gyilkossagban (vagy egyik fohos eleteben) illetve a vege lehettett volna meg feszultsegkeltobb. (+ egy gyilkossag :)) Alig varom a filmet!

Anikó
2016. 11. 12.

Izgalmas könyv.

Éva
2017. 04. 30.

Nagyon érdekelt, hogy milyen lesz a könyv, és várakozással telve kezdtem el olvasni. Sajnos nem erre számítottam, egészen sokáig nem történt semmi érdekes, sokkal izgalmasabbnak gondoltam, de valamiért mégis folytattam. A könyv vége felé aztán belendült a történet is és a cselekmény is. Ennek ellenére csalódás volt az egész, úgy gondoltam, hogy olyan könyv lesz, amit nem tudok majd letenni. A történet vége viszont meglepett, nem számítottam arra, hogy ki lesz a gyilkos. Semmi félelmetes és izgalmas nem volt benne, ettől ezerszer jobb krimiket is olvastam már.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 790 Ft

A termék megvásárlásával

379 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Popper Péter: Várj, amíg eljön az órádPopper Péter: Várj, amíg eljön az órád