Ördög Nóra  |  Törköly Erika

Angyalműhely - Valódi nők, valódi érzések

libri könyvkiadó kft.  | 2012  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  372 oldal

Több mint húsz éve vagyunk barátnők, végigéltünk egymás mellett nagy szerelmeket, sírós szakításokat, házasságot, gyermekáldást, válást, mélypontokat és sikerszériákat. Amikor megálmodtuk az Angyalműhelyt, ezt az érzést szerettük volna megosztani másokkal: egy olyan közösséget létrehozni, ahová jó tartozni, ahol pozitív energiával töltekezhetsz, ahol őszintén beszélhetsz a problémáidról, és a történeteddel te is inspirálhatsz másokat. De a hatás végül minden várakozásunkat felülmúlta. Ebben a könyvben az elmúlt két év tapasztalatait gyűjtöttük össze. Valódi nők valódi történetei ihlettek minket, és a felismerés, hogy mindannyian ugyanazokkal a problémákkal küzdünk. Mi az a láthatatlan energia, amitől mi, nők, szárnyalunk a hétköznapokon? Honnan merítjük az erőt ahhoz, hogy helytálljunk feleségként, anyaként, barátnőként és persze szexistennőként? Mi úgy gondoljuk, a kulcs a pozitív visszajelzés és az, hogy szánjunk elég időt magunkra! Épp ezért találsz a könyvben egy harminc napos programot is, ami segít elsajátítani az énidőteremtés titkait! Az Angyalműhely felráz, inspirál, informál és átformál! Csatlakozz te is az angyalokhoz, és szárnyalj velünk!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
4 740 Ft

A termék megvásárlásával

474 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó libri könyvkiadó kft.
Kiadás éve2012
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:372
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly720 gr
IllusztrációFEKETE-FEHÉR KÉPEKKEL
ISBN9789633101445
Árukód2231211 / 1085796

Vásárlói értékelések, vélemények

Ittik
2012. 11. 25.

Nincs ebben az irományban olyan információ, ami megérne ennyi pénzt. Biztosan jót és valami nagy dolgot szerettek volna ezzel a könyvvel. Egy szóval jellemezve: badarság. De ez csak egy vélemény saját szemszögből, biztosan akadt a könyvnek olyan vásárlója is, akinél abszolút betalált.

Niki
2013. 02. 18.

Szkeptikusan álltam a könyvhöz, de végül kellemes olvasmány volt. Mint egy csajos találkozó, ahogy a többi nő elmondásait olvastam. Már évek óta asszony, anya vagyok, mégis voltak dolgok, amikre rávilágított, amik a mindennapokban elszürkültek. (A "Nagy Ő keresése" részek nekem nem jött be, de a többi akár hasznos is volt.) Az ára tényleg egy kicsit magas, de inkább megéri, mint nem.

Gulácsi Gábor
2013. 02. 20.

Pasi létemre én nagyon örültem neki, hogy találkozhattam Nórival és Erikával és elolvashattam a könyvüket, hiszen ez nem "csak" a Nőknek szól, véleményem szerint, hanem azért van pár olyan dolog is benne, ami nagyon is ránk vonatkozik. Sok csalódás és megoldás keresés olvasható a műben, ami színesíti az egészet, az a 30 napos program, amit nálunk anyukám csinált végig, és igazán tanulságos volt! Sajnálom, hogy egy ilyen könyv nincsen nekünk is írva, férfi íróval, mert igazán szükséges lenne szerintem, több szempontból is, mert mi is azért érzékeny lelkek vagyunk, legalábbis én igen, és szeretem megérteni az élet nagy dolgait, ki tudja lehet egyszer meg is írnám, amiket tapasztaltam! :-) Egy szóval, mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az igazán hasznos kiadványt, forgassa jó szívvel, és helyezze magát bele a történetbe, és gondolja végig a dolgokat, és járjon sikerrel, hiszen mindannyian egy Angyalok vagyunk! ;-)

Veronika
2013. 05. 02.

Tavaly születésnapom alakalmából kaptam ezt az olykor igen szívbemarkoló, de mindenképpen reményekkel teli, sok-sok pozitív történettel, és egyben rendkívül hasznos gyakorlati tanácsokkal tűzdelt könyvet. Nagyon jól esett úgy könyvet kapni, hogy egyáltalán nem kérdezték milyet szeretnék, aztán szerencsémre jól beletrafáltak. Olyan érdekes, mert akkor, abban az időszakban pont erre volt szükségem! És tényleg! Ördög Nóri és Törköly Erika nagyszerű szakemberekből álló csapatukkal karöltve tényleg segíteni szeretnének, és segítenek is sorstársaikon, amelyet már jóval az Angyalműhely megjelenése előtt be is bizonyítottak. Ez a kötet az Angyalműhely történetét meséli el, azt az elmúlt kemény, kitartó munkával teli pár évet, amelyet tagjai sikeresen, közös erővel végigcsináltak. Az egész kötet segítségével egy komplett rendszert vihetünk bele mindennapjainkba, amellyel hatékonyan fejlődve mi magunk oldhatjuk meg apróbb-nagyobb problémáinkat. Sikerélmények, tanulságos történetek egy olyan csodálatos közösség tagjaitól, akik őszinte támaszt nyújtanak egymásnak, és hibáikat, életük nagy kudarcaival együtt felvállalják, csakhogy hasonló sorsú hölgytársainkon segíthessenek. Tetszett, nagyon tetszett! Profi fotós, életmód tanácsadó, pszichológus, sminkes, és még sorolhatnám Egy egész csapat csak azon fáradozik, hogy megszülessen az a személyiség, aki mindig is szerettél volna lenni. Miközben egyre beljebb és beljebb haladsz a fejedben, a lelkedben, nemcsak belül, hanem közben kívül is gyógyíthatod-formálhatod magad. A könyvben található 30 napos programban a konkrét étkezési tanácsokon át az öltözködésig, és mentális tréningig minden megvan ahhoz, hogy angyallá változzunk. Nagyon praktikus egy fárasztó nap után kinyitni az Angyalműhelyt, mert a könyv végéhez közeledve takaros kis határidőnaplókba rejtve az érdekes tippek-trükkök mellett akár egy csábító, kényeztető fürdő-vagy egy tápláló, illatos bőrradír receptjét is azonnal megtalálod. A frissítő fürdő közben, a kádban ülve pedig feljegyezheted az aznapi gondolataidat, észrevételeidet. A könyv lapjai minden napra tartogatnak valamilyen lélekmelengető meglepetést, egy újabb lehetőséget az újrakezdésre.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
4 740 Ft

A termék megvásárlásával

474 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Budapest StreetBudapest Street