Nicky Morris

Drámaterápia a borderline személyiségzavar kezelésében - Kreativitás az emberek megerősítésének és gondozásának szolgálatában

oriold és társai kft.  | 2024  | MAGYAR nyelvű  | RAGASZTOTT  |  268 oldal

A könyv bemutatja, hogyan adhat erőt a drámaterápia a borderline személyiségzavarral (BPD) küzdőknek, és hogyan segíthet nekik elfogadni és kontrollálni az általuk tapasztalt belső érzelmi káoszt. A könyv a BPD-vel (és az érzelmileg instabil személyiségzavarral) kapcsolatos - etiológiára, tünetekre és társbetegségekre irányuló - jelenlegi kutatások bázisára építve igazolja a drámaterápia hatékonyságát egyéni és csoportos formában, személyiségzavarra szakosodott osztályokon és vegyes diagnózisú rehabilitációs osztályokon való alkalmazás során.
Betekintést nyújt abba is, hogy kreatív megközelítésmódja révén hogyan alkalmazható a drámaterápia olyan megközelítésekkel való harmonikus együttműködésben, mint a dialektikus viselkedésterápia vagy a kognitív viselkedésterápia.
A Drámaterápia a borderline személyiségzavar kezelésében a betegekkel foglalkozók számára készült, számos esettanulmányt és klinikai esetleírást felhasználva veszi sorra a drámaterápiában rejlő lehetőségeket, segítséget nyújtva ezzel a mentálhigiénés szakembereknek. Nicky Morris a HCPC-nél (Health and Care Professions Council - Az egyészségügyi és gondozási szakmai tevékenység szabályozó intézménye az Egyesült Királyságban) bejegyzett drámaterapeuta és a BADth (Brit Drámaterapeuták Szövetsége) tagja, tizenhárom éve dolgozik az angliai társadalombiztosítás keretein belül működő és privát mentálhigiénés szolgáltatásokban, főként BPD-vel diagnosztizált nőkkel.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 5 250 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 987 Ft

A termék megvásárlásával

498 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó oriold és társai kft.
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:268
BorítóRAGASZTOTT
Súly340 gr
FordítóNeudold Ádám
ISBN9786155981982
Árukód2780547 / 1223429

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 5 250 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 987 Ft

A termék megvásárlásával

498 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal