Neale Donald Walsch

A teljes beszélgetések Istennel - Keménytábla - Az első három kötet egyben

édesvíz kiadó  | 2021  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ  |  730 oldal

Beszélgetések Istennel – Első könyv: Szokatlan párbeszéd Amikor Neale Donald Walsch úgy érezte, élete kudarcba fullad, levelet írt Istennek. Fájdalmát egyetlen szemrehányó kérdésben lehetne összesűríteni: „Mivel érdemeltem ki ezt a nyomorúságos életet?”. Létrejött a beszélgetés, könyv formájában mi is olvashatjuk. Főként azoknak ajánljuk, akiket nem elégítenek ki a hagyományos vallások válaszai. Beszélgetések Istennel – Második könyv: További párbeszéd Isten átfogóbb betekintést nyújt világunkba; egyebek mellett megismerkedhetünk az emberi szexualitás isteni megközelítésével, amely úgy teljesedik ki az ember kérdéseiből és Isten válaszaiból, hogy közben nemegyszer elfeledett világmegváltó gondolatainkra ismerhetünk. Beszélgetések Istennel – Harmadik könyv: A párbeszéd folytatódik A könyvben szembesülünk múltunk ballépéseivel, riasztó jelenünkkel, s nem utolsó sorban lehetséges jövőnkkel. Rajtunk áll, mire vagyunk hajlandók emlékezni az itt és most örökkévaló pillanatából. Csakis mi dönthetjük el, hogyan tovább: mit váltunk valóra a lehetőségek végtelenjéből ember mivoltunk minden korlátjával és teljes határtalanságával.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
6 640 Ft

A termék megvásárlásával

664 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó édesvíz kiadó
Kiadás éve2021
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:730
BorítóKEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly1128 gr
FordítóAmbrose Montanus
ISBN9789635290291
Árukód2195564 / 1047880

Vásárlói értékelések, vélemények

(9 vélemény)
Marica
2010. 05. 09.

Szenzációs könyv, de egyébként Walsch minden könyve az. Garantáltan megváltoztatja a véleményedet, amit Istenről gondolsz. Mentes minden szabálytól. Csak ajánlani tudom, sőt, legszívesebben kötelező olvasmánnyá tenném.

Katalin Mayer
2013. 04. 21.

Szerintem a "legateistább" írás, mely türelmesen, gyengéden kézen fogva és a legnagyobb szeretettel vezet vissza, a bennünk szunnyadó teremtő Isteniségünkhöz. Az Aranykor Teremtők Bibliája! :)

Bíró Sándorné
2013. 11. 19.

Beszélgetések Istennel c. könyvet, a mindennapok bibliájának neveztem el. kb. 5 éve forgatom nap mint nap. Mindig van üzenete számomra. Sokat olvasom és szeretem. Ajánlom azoknak, akik már ismerkednek a spiritualitás útjával. Egy új szemlélet, egy új tudatos életvezetés lehetősége nyílik meg az olvasó előtt. Megváltozik a halállal kapcsolatos eddigi félelme!


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
6 640 Ft

A termék megvásárlásával

664 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Budapest StreetBudapest Street