A teljes beszélgetések Istennel - Keménytábla - Az első három kötet egyben

Beszélgetések Istennel – Első könyv: Szokatlan párbeszéd Amikor Neale Donald Walsch úgy érezte, élete kudarcba fullad, levelet írt Istennek. Fájdalmát egyetlen szemrehányó kérdésben lehetne összesűríteni: „Mivel érdemeltem ki ezt a nyomorúságos életet?”. Létrejött a beszélgetés, könyv formájában mi is olvashatjuk. Főként azoknak... bővebben
Utolsó ismert ár:
6 640 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
1 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Bíró Sándorné
Beszélgetések Istennel c. könyvet, a mindennapok bibliájának neveztem el. kb. 5 éve forgatom nap mint nap. Mindig van üzenete számomra. Sokat olvasom és szeretem. Ajánlom azoknak, akik már ismerkednek a spiritualitás útjával. Egy új szemlélet, egy új tudatos életvezetés lehetősége nyílik meg az olvasó előtt. Megváltozik a halállal kapcsolatos eddigi félelme!
Katalin Mayer
Szerintem a "legateistább" írás, mely türelmesen, gyengéden kézen fogva és a legnagyobb szeretettel vezet vissza, a bennünk szunnyadó teremtő Isteniségünkhöz. Az Aranykor Teremtők Bibliája! :)
Marica
Szenzációs könyv, de egyébként Walsch minden könyve az. Garantáltan megváltoztatja a véleményedet, amit Istenről gondolsz. Mentes minden szabálytól. Csak ajánlani tudom, sőt, legszívesebben kötelező olvasmánnyá tenném.

Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5