Napsütötte Toszkána - avagy otthon Olaszországban

A könyv egyaránt nevezhető útleírásnak, szakácskönyvnek vagy társadalomrajznak, de leginkább mégiscsak regény. Frances Mayes naplószerűen beszéli el, hogyan teremtettek , férjével igazi otthont egy Cortona melletti régi házban, és leltek második hazára Olaszországban. A látszólag érdektelen apróságok - a ház renoválása, a takarítás nehézségei, az... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 771 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Kersák Bernadett
Könnyed, humorral fűszerezett olvasmány, mely útleírás, társadalomrajz és receptkönyv is egyben. Egyszerűen zseniális, letehetetlen könyv!:) Az írónőnek nagy tehetsége van ahhoz, hogy hitelesen és érzékletesen adja vissza az olvasó számára az olasz gasztronómia és életöröm élményét.:) Azonnal az egyik kedvenc könyvem lett. Annál is inkább, mert kb. 40 oldal elolvasása után olyan életörömmel, jókedvvel, lelkesedéssel, inspirációval ajándékozott meg, amin magam is megdöbbentem!:)
Tóth Szabolcsné
Életem egy meghatározó regénye ez a könyv.Felejthetetlen,nagyon jó olvasmány,kalandra buzdít és arra,hogy elinduljak Toszkána felé :) Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Mátrai Melinda
Mayes életszagúan maradandót alkotott, amiként bemutatja a villa (nyaraló) teljes átalakításával járó munkálatokat, az etruszk fal újraépítésének buktatóit, az olajfák telepítését, gondozását, és az olajszüret nehézségeit. Mindeközben megismerkedhetünk a legnagyszerűbb toszkán ételek, italok elkészítésével. Az olasz tájak, kultúra és a gasztronómia szerelmeseinek kötelező olvasmány.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5