Modern mostohák - A páromnak gyereke van

Hogyan kerülnek, kerülhetnek a helyükre a dolgok a "patchwork-családban", azaz egy olyan kapcsolatban, amely nem független emberek újraházasodása révén jön létre? Milyen buktatókkal kell szembenézni? Ki segíthet a problémák megoldásában? Fischer Eszter pszichológus könyve ezt a korábban ritka, ma már azonban egyre gyakoribb együttélési formát... bővebben
Utolsó ismert ár:
931 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
Olvasói értékelések
redbaron
Mindenkinek hasznos könyv, aki patchwork családban kényszerül élni - rengeteg problémát természetesnek érzünk a könyv elolvasása után. Egy válás utáni helyzet természetesen nem ideális, de a könyv segít abban, hogy megértéssel és türelemmel a lehető legtöbbet hozzuk ki a helyzetből.
jazi17
Nekem nagyon sokat segített ez a könyv. Ajánlom mindazoknak, akik belekeveredtek egy olyan kapcsolatba, amelyben a társuknak gyereke van, és nehezen ment/megy az összeszokás. De még inkább ajánlom azoknak a feleknek, akik saját gyereket vittek a kapcsolatukba, hiszen ők e könyv által jobban megérthetik párjuk viselkedését. A gyermektelen félnek segít eldönteni, hogy megéri-e végigcsinálni vagy jobb megoldás feladni az egészet. Azért is volt hasznos, mert ezeket a problémákat a környezetben szinte senkivel sem lehet megbeszélni, ugyanis amint felhozódik a téma, jön a szokott vád: "Tudtad, hogy gyereke van." A szerző mélyen egyet ért az érzéseinkkel, és ez nagy biztatást ad, bármelyik utat válaszd is.
Eredeti ár: 1 480 Ft
Online ár: 1 406 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
140 pont

Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
ChatBot