Fischer Eszter

Modern mostohák - A páromnak gyereke van

AZ ÉLET DOLGAI

saxum kiadó kft.  | 2005  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  188 oldal

Hogyan kerülnek, kerülhetnek a helyükre a dolgok a "patchwork-családban", azaz egy olyan kapcsolatban, amely nem független emberek újraházasodása révén jön létre? Milyen buktatókkal kell szembenézni? Ki segíthet a problémák megoldásában? Fischer Eszter pszichológus könyve ezt a korábban ritka, ma már azonban egyre gyakoribb együttélési formát vizsgálja konkrét példákon keresztül, számos tabuként kezelt vagy éppen elhallgatott kérdést is érintve.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
931 Ft

A termék megvásárlásával

93 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó saxum kiadó kft.
Kiadás éve2005
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:188
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly140 gr
Sorozat AZ ÉLET DOLGAI
ISBN9789637168376
Árukód2100736 / 1014425

Vásárlói értékelések, vélemények

jazi17
2009. 08. 22.

Nekem nagyon sokat segített ez a könyv. Ajánlom mindazoknak, akik belekeveredtek egy olyan kapcsolatba, amelyben a társuknak gyereke van, és nehezen ment/megy az összeszokás. De még inkább ajánlom azoknak a feleknek, akik saját gyereket vittek a kapcsolatukba, hiszen ők e könyv által jobban megérthetik párjuk viselkedését. A gyermektelen félnek segít eldönteni, hogy megéri-e végigcsinálni vagy jobb megoldás feladni az egészet. Azért is volt hasznos, mert ezeket a problémákat a környezetben szinte senkivel sem lehet megbeszélni, ugyanis amint felhozódik a téma, jön a szokott vád: "Tudtad, hogy gyereke van." A szerző mélyen egyet ért az érzéseinkkel, és ez nagy biztatást ad, bármelyik utat válaszd is.

redbaron
2009. 10. 31.

Mindenkinek hasznos könyv, aki patchwork családban kényszerül élni - rengeteg problémát természetesnek érzünk a könyv elolvasása után. Egy válás utáni helyzet természetesen nem ideális, de a könyv segít abban, hogy megértéssel és türelemmel a lehető legtöbbet hozzuk ki a helyzetből.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
931 Ft

A termék megvásárlásával

93 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Hallgassa csak!Hallgassa csak!