Minden félresikerült randi

publishdrive  | 2024  | MAGYAR nyelvű

Linda, a fiatal New York-i fodrászlány szerelmes a főnökébe, Carlba. Carl is szerelmes Lindába.
Aztán Linda egyik nap találkozik a gyerekeivel, akik a vágyott jövőből érkeztek, és azt kérik, találja meg apjukat - hogy ők megszülethessenek. Linda meglepődik, de azt hiszi, minden rendben. Hisz neki ott van Carl.
Ám a férfi visszakozik: nem áll készen az apaszerepre. Linda kétségbe esik. Szerencsére modern felfogású nagymamája, Helen támogatja, és szókimondó húga, Violet is a segítségére siet, és bevezeti az online társkeresésbe. Így Linda újra randizik, holott még nem heverte ki a Carllal való szakítását. Újabb és újabb férfiakkal találkozik, miközben jó modorra tanítja rendetlenkedő gyerekeit - ezek biztosan az ő gyerekei, így el fogja őket kapatni a jövőben? -, és még munkát is keres.
Ahogy Linda megismeri a gyerekeit, Emilyt és Benjamint, egyre jobban ragaszkodik hozzájuk. Már nem is annyira fontos, hogy apát találjon nekik. Rádöbben, mennyire jól érzik magukat hármasban. És épp ekkor lép színre John, majd Marco, ráadásul Carl is újra jelentkezik. Csaknem visszatér hozzá?
V. Kiss Orsolya legújabb romantikus regényének középpontjában is a megfelelő társ kiválasztása áll, ezúttal enyhén fantasztikus szállal keverve.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Online ár: 3 490 Ft

A termék megvásárlásával

349 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Kiadó publishdrive
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Belelapozás epub mobi
Formátum EPUB MOBI
Árukód2780043 / 8152642

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Online ár: 3 490 Ft

A termék megvásárlásával

349 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Huszti Gergely: Adria CsillagaHuszti Gergely: Adria Csillaga