Omega-3 szakácskönyv
zafír press | 2013 | MAGYAR nyelvű | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT | 144 oldal
Azt azonban már kevesen tudják, hogy a megfelelő mennyiség bevitele érdekében hogyan kellene összeállítani az étrendet, ráadásul olyan ételekből, amelyeket a család minden tagja szívesen elfogyaszt.
Ez az első magyar nyelvű szakácskönyv, amelyik megtanít erre.
Bár az olajos húsú halak az omega-3 legjobb forrásai, de zöldséggel, gyümölccsel, olajos magvakkal is elérhető, hogy a megfelelő mennyiség a szervezetbe jusson. A kész és félkész élelmiszerek, az étrendkiegészítők sokaságában nehéz eligazodni, melyiket vásároljuk és melyiket ne. E szakácskönyv összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat, számtalan hasznos tanácsot ad és megtanít arra, hogyan használhatjuk ki legjobban az omega-3 zsírsav sokrétűen jótékony hatását. Talán újra kedvet csinál ahhoz, hogy a magyar konyha valaha fontos részét képező halételek ismét elfoglalják méltó helyüket étkezési kultúránkban.
A termék megvásárlásával
322 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | zafír press |
---|---|
Kiadás éve | 2013 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 144 |
Borító | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT |
Súly | 480 gr |
Illusztráció | FOTÓKKAL |
Fordító | Ádám Éva |
ISBN | 9786155005039 |
Árukód | 2237013 / 1091797 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
322 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes