Elaine N. Aron

Szuperérzékeny vagyok? - HARMÓNIÁT HOZÓ MEGOLDÁSOK HARSÁNY VILÁGUNKBAN

sensum donum  | 2011  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  293 oldal

Miben segít ez a könyv?

A könyvben minden olyan információ szerepel, amelyre ezzel a tulajdonságoddal kapcsolatban szükséged lehet. Ez az egyedülálló munka öt éves kutatás, számos mélyinterjú, klinikai tapasztalat, több száz szuperérzékeny résztvevővel tartott tanfolyam és egyéni konzultáció, valamint a témával kapcsolatban rendelkezésre álló pszichológiai ismeretanyag figyelmes áttanulmányozásának eredménye. Az első három fejezetből megismerheted a személyiségvonásodat megalapozó tényeket, és megtanulhatod, hogy miként kezeld az idegrendszeredet érő túlzott ingeráradatot, valamint az emiatt fellépő túl nagy feszültséget.

Ezt követően azt vizsgáljuk, milyen hatással van az érzékenységed saját életedre, munkádra, kapcsolataidra és a lelki életedre. Rávilágítok olyan előnyökre, amelyekre talán sohasem gondoltál, valamint tanácsokkal látlak el a szuperérzékeny személyek körében gyakorta felmerülő problémák kezelésével kapcsolatban, mint amilyen a félénkség, vagy a megfelelő munka kiválasztása.

Nagy út áll előttünk. A legtöbb szuperérzékeny ember, akinek a könyvben található információk révén segíteni tudtam, azt állította, hogy az élete jelentős fordulatot vett, és azt tanácsolták, hogy ezt a tudást osszam meg Veled is.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
4 482 Ft

A termék megvásárlásával

448 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó sensum donum
Kiadás éve2011
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:293
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
Súly402 gr
FordítóKomjáthy Katalin
ISBN9789630819312
Árukód2386762 / 1110909

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
4 482 Ft

A termék megvásárlásával

448 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat