Michael Koch  |  Guido Schmelich  |  Otto Stephan

Szuvidálás

alexandra könyvesház kft.  | 2021  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA  |  224 oldal

SZUVIDÁLÁS - A CSÚCSGASZTRONÓMIA INNOVATÍV FŐZÉSI TECHNIKÁJA, AMELY EGYETLEN KONYHÁBÓL SEM HIÁNYOZHAT!

Részletes bevezetés, kreatív menüjavaslatok és profi tippek a tökéletes ízvilágért.

Több mint 90 gourmet recept: marhabélszín BBQ hollandi mártással, polip fekete rizottóval, sárgarépa narancsos-mézes vajjal, gőzölt csokoládés ravioli angol citromkrémmel, és még sok más.

Ezenfelül: főzésidő-táblázatok húshoz, halhoz, zöldséghez, gyümölcshöz és tojáshoz, továbbá részletes húskisokos, beleértve a fűszerezési és marinálási technikákat is.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 6 900 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 6 555 Ft

A termék megvásárlásával

655 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó alexandra könyvesház kft.
Kiadás éve2021
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:224
BorítóKEMÉNYTÁBLA
Súly1450 gr
IllusztrációSZÍNES FOTÓK
FordítóKeresnyei Boglárka
ISBN9789634479086
Árukód2743705 / 1196485

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 6 900 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 6 555 Ft

A termék megvásárlásával

655 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Frank Herbert: DűneFrank Herbert: Dűne