Mastering the Art of French Cooking - Volume One

This isn't just any cookery book. It is "Mastering the Art of French Cooking", first published in 1961, and it's a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi. Julia Child was... bővebben
Utolsó ismert ár:
5 690 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
Olvasói értékelések
James Dean
Esetleg lehet tudni, melyik kiadó vagy ki fogja megjelentetni. engem is érdekel a könyv?
Kata
Már én is egy jó ideje próbálom megszerezni, és azt hallottam, megjelenik hamarosan magyarul is, de egyelőre még sehol nem találom. Mindenhol csak angolul van. Tudja valaki, hogy esetleg mikorra várható magyar fordításban?
Fontné Molnár Katalin
Még nem ismerem, de szerintem a szakácskönyvek bibliája lehet. Szeretném megrendelni, elolvasni és persze kipróbálni a recepteket! Remélem sikerül megszereznem!!!

Eredeti ár: 7 499 Ft
Online ár: 7 124 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
712 pont
Eredeti ár: 4 999 Ft
Online ár: 4 749 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
474 pont


Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
ChatBot