Simone Beck  |  Louisette Bertholle  |  Julia Child

Mastering the Art of French Cooking - Volume One

penguin books ltd  | 2010  | ANGOL nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  758 oldal

This isn't just any cookery book. It is "Mastering the Art of French Cooking", first published in 1961, and it's a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi. Julia Child was like Amelia Earhart, or Eleanor Roosevelt: she was a hero who'd gone out there and made a difference.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
5 690 Ft

A termék megvásárlásával

569 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó penguin books ltd
Kiadás éve2010
NyelvANGOL
Oldalak száma:758
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly538 gr
IllusztrációSIDONIE CORYN ILLUSZTRÁCIÓI
ISBN9780241956465
Árukód2209315 / 1065430

Vásárlói értékelések, vélemények

Fontné Molnár Katalin
2010. 03. 29.

Még nem ismerem, de szerintem a szakácskönyvek bibliája lehet. Szeretném megrendelni, elolvasni és persze kipróbálni a recepteket! Remélem sikerül megszereznem!!!

Kata
2010. 05. 14.

Már én is egy jó ideje próbálom megszerezni, és azt hallottam, megjelenik hamarosan magyarul is, de egyelőre még sehol nem találom. Mindenhol csak angolul van. Tudja valaki, hogy esetleg mikorra várható magyar fordításban?

James Dean
2012. 11. 27.

Esetleg lehet tudni, melyik kiadó vagy ki fogja megjelentetni. engem is érdekel a könyv?


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
5 690 Ft

A termék megvásárlásával

569 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat