Szoptatás - Tanácsok és gyakorlati segítségnyújtás a szoptatás egész ideje alatt

Ez a tanácsadó könyv sok javaslatot, gyakorlati tanácsot és hasznos ötletet ad, hogy a szoptatás sikerüljön és örömöt szerezzen. A szerzők nemzetközi vizsgával rendelkező, tapasztalt szoptatási szaktanácsadók, akik együttérző tanácsokkal segítik Önt az első mellre tételtől az elválasztásig.
Utolsó ismert ár:
3 325 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Kiszely Klára
Első gyermekes anyukaként akkor olvastam ezt a könyvet, amikor kislányomat már öt hónapja szoptattam. Határozott megerősítést kaptam addig megszerzett gyakorlatomban és hasznos, előremutató támogatást az elkövetkezendő időkre vonatkozóan. Mindenkinek jó szívvel ajánlom ezt az olvasmányt!
Unger Ágnes
Egy időben a vegyipar (tápszer) miatt a nőket kezdték lebeszélni a szoptatásról. Ma átestünk a ló másik oldalára. Minden fórumon megpróbálják a nőket rábeszélni, lelkiismert furdalást kelteni azokban, akik nem szoptatnak. De azt senki nem mondja - és ez az amreikai ízű, elég szájarágós stílusú könyv sem -, hogy vannak, akiknek nincs, vagy szinte nincs tejük és bármit tehetnek a baba nem tud jól lakni. Szerintem egy ilyen könyvbe ezt is le kellene írni.
Györe Angéla
A legszínvonalasabb könyv, amit ezidáig e témában olvastam. Számtalan hasznos információ birtokába jutattam.Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4