Mallász Gitta

Az angyal válaszol

fekete sas könyvkiadó bt  | 2010  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  480 oldal

Mikor úgy tűnik, hogy minden összeomlik, talán valami egészen új van születőben. Rajtunk múlik létrejötte. Megújulás csakis belülről indulhat. Ezt élte meg Budapesten, a második világháború embertelensége közepette négy fiatal művész. Hanna, Gitta, Lili és József nem tehetetlen áldozata a külső eseményeknek. Szomjasan keresik az igazat, az élet célját, az ember helyét és felelősségét. Váratlanul, fénnyel telített erő jelenlétét érzik, mely fokról-fokra új távlatokat nyit előttük. Tizenhét hónapon át tart a tanítás, melyből 88 beszélgetés maradt ránk, Mallász Gitta lejegyzésében. Ez a dokumentum Az angyal válaszol címet kapta. A könyv minden szava erőt és reményt ad. Felelősségünkre, emberi méltóságunkra és szabadságunkra ébreszt. Elűzi a félelmet, bíztat, megújít, a lehet és a szabad felé küld.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 705 Ft

A termék megvásárlásával

370 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó fekete sas könyvkiadó bt
Kiadás éve2010
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:480
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly600 gr
IllusztrációÁBRÁKKAL
FormátumA 5 210 X 148
ISBN9789634608738
Árukód2102903 / 1015661

Vásárlói értékelések, vélemények

Rieder Tünde
2006. 10. 10.

Hüha! Remelem többen olvastak el ezt a kincset, mint ammenyien nyilatkoznak rola:-) Negy fiatal müvesznek egy szomoru eletszakaszaban ( 1943-1944, haboru, embergyülölet es es es) vehetünk reszt. A nagy kilatastalansagban, egy penteki közösen összeült delutanon Gitta kerdesere Hanna valaszolni szeretett volna, valaszolt is, de nem ö, hanem valaki mas. Igy kezdödött ez a melyrehato es felejthetetlen valaszokkal teli korszak. Sajnos csak Gitta elte tul a haborut, es evtizedekkel kesöbb fogta össze a sok füzetekben felirott valaszokat, es adta ki könyvformaban. Megjelent mar rengeteg nyelven a vilagon, es vegre magyarul is sikerült kiadni;-) Ugy mint Yehudi Menuhin "Boldog vagyok, hogy ratalaltam erre a könyvre" vagy az ismert Juliette Binochet is eltragadta ez a költöi mü, amely az elet ertelmet es modjat kutatja. Meg csak annyit: olvassatok es erezzetek. Erezzetek minden porcikatokkal.

Pappné Halbaksz Klára
2008. 02. 05.

Nem régen talált rám a könyv. Lassan, vigyázva olvasom, ízlelgetem. Nem mindig értem, mert az emberi nyelv, ami egyébként csodálatos, néha mégis szegényesnek bizonyul kifejezni mindazt, ami Van. Csak sejtem, hogy mi Van. Az értelem itt nem lehet vezető. Megrendítő élmény. Ha a lelked megérett és vágyja az Újat, meg fog találni a könyv. "Az olvasó fogadja el, ahogy van, vagy tegye félre."


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 705 Ft

A termék megvásárlásával

370 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A gyerekbirodalomA gyerekbirodalom