Borászati mikrobiológia - Borászat 3.

Mikroorganizmusok nélkül nem készíthetnénk bort. A must cukortartalmát az élesztőgombák alakítják át alkohollá, emellett számos fontos erjedési mellékterméket, aromaanyagot is termelnek. Hasznos tevékenységük mellett az élesztőgombák különböző penészgombákkal és baktériumokkal együtt a bor romlását is okozhatják. Mindezeknek a jelenségeknek az alapos... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 325 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!



Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1