Borászati mikrobiológia - Borászat 3.
mezőgazda lap- és könyvkiadó kft. | 2010 | MAGYAR nyelvű | KEMÉNYTÁBLA | 158 oldal
A könyv - a ,,Borászat" trilógia harmadik köteteként - átfogó ismeretet nyújt erről az izgalmas és sokszínű területről, felhasználva a tudományos kutatások eredményeit. Elsődleges célja a felsőfokú oktatásban tanuló, illetve a már gyakorló borászszakemberek támogatása egyetemi szintű, korszerű tudományos ismeretekkel. A tömör, gyakorlatcentrikus szerkezet és a közérthető stílus következtében a könyv fő témakörei hasznosíthatók a borok iránt érdeklődő szélesebb közönség, a gasztronómiai szakemberek, a hobbiborászok, képzett borkedvelők számára is. Ugyanakkor az egyes témák iránt alaposabban, kutatási szinten érdeklődők számára specifikus részletek mélyebb megismeréséhez nagyszámú irodalmi forrásmunkát ajánl.
A kötet szervesen kiegészíti és egyben meg is alapozza Eperjesi Imre: Borászati technológia, valamint Kállay Miklós: Borászati kémia című köteteit.
A termék megvásárlásával
350 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | mezőgazda lap- és könyvkiadó kft. |
---|---|
Kiadás éve | 2010 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 158 |
Borító | KEMÉNYTÁBLA |
Súly | 400 gr |
Illusztráció | FEKETE-FEHÉR KÉPEK |
ISBN | 9789632865713 |
Árukód | 2384716 / 1104661 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
350 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes