Lois Lowry

Nyáron történt

ANIMUS IFJÚSÁGI KÖNYVEK

animus kiadó  | 2019  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS  |  158 oldal

Meg irigykedik nővérére, Mollyra, akit sokkal csinosabbnak és sikeresebbnek lát. Molly fegyelmezettebb és rendesebb, ő indulatosabb és rendetlenebb. Kettejük különbözősége akkor válik nehezen elviselhetővé, amikor városi otthonukból vidékre költöznek, s nekik közös szobán kell osztozniuk. Aztán Molly megbetegszik. Megnek jó ideig fogalma sincs, mennyire súlyos az állapota, s mit kezdjen a nővére és a szülei viselkedésében végbemenő változásokkal. Egy kedves, bölcs öregember és egy fiatal házaspár barátsága, valamint egy számára egyre többet jelentő hobbi, a fényképezés is segíti a kislányt, hogy átvészel je e nehéz hónapokat. Bár Lowry nem önéletrajzot írt, történetének hitelessége, hangulati ereje hasonló gyerekkori élményeiből is táplálkozik.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 1 980 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 881 Ft

A termék megvásárlásával

188 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó animus kiadó
Kiadás éve2019
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:158
BorítóPUHATÁBLÁS
Súly204 gr
Sorozat ANIMUS IFJÚSÁGI KÖNYVEK
IllusztrációJENNI OLIVER ILLUSZTRÁCIÓIVAL
FordítóIlyés Emese
FormátumA 5 210 X 148
ISBN9789633244661
Árukód2156684 / 1048386

Vásárlói értékelések, vélemények

Sz. Zita
2003. 11. 06.

Tényleg jó!!! Ha olvastatok már Lois Lowry regényt nem fogtok csalódni, de ha mág nem hát itt az ideje!!!

*** ***
2003. 12. 04.

Lois Lowly nem igazán ír lehengerlő könyveket! Egyedül a számláld meg a Csillagokat tetszett, de az emlékek őre, az valami borzasztó volt! Ja, és ez a könyv sem volt felejthetetlen olvasmány a számomra, de hát ez csak egy vélemény! Azért Te csak olvasd el, ha még nem olvastad, de ne várj sokat ettől a könyvtől!

^^ ^ ^ ^ ^ Lili
2003. 12. 13.

nagyon jó,de szomorú, imádom Lowry könyveit, az emlékek őre az egyik kedvencem!!!!

** Poggi **
2004. 12. 04.

Szerintem nem felnőttség kérdése, hogy érted-e vagy sem, valakit megérint, és van, akit nem. De az biztos, hogy sokat segít, ha az ember a saját gyászán próbál felülkerekedni... de ennek ellenére szerintem nem volna szabad összehasonlítgatni más szerzők más könyveivel. Ez is egy önálló mű, és ennek is megvan a maga története, ráadásul ez, ha jól tudom Lowry saját gyerekkori élményein alapszik...

Kemenesi Dóri
2005. 01. 09.

nagyon tetszett a könyv. Gondolom Lowrynak a teljes szívéből jött nagyon megszerettem ezt a könyvet. akárhányszor olvasok egy könyvet mindig azt mondom magamban hogy 'hát a nyáron történt könyvnél jobb nem is létezik' ezt nem tudom hogy miért szoktm gondolni szerintem azért mert nagyon meghatódtam annál a résznél amikor Molly meghalt és nem láthatta már Boldogot (a babát). Én is szoktam írni kis történeteket és azt mondják hogy jókat írok dehát azért nem vagyok valami Lois Lowry költő :P na jól van hogyha ugy gondoljátok akkor íjatok ide: isenem@freestart.hu

Ágoston Eszter
2006. 09. 15.

A legszebb könyv a világon. Szerintem ennél a könyvnél- csatlakozva az előttem szólóhoz- nem létezik jobb. Olyan mélyen megindító és természetes, nyugtató. Igazi érték, erre csak ezt tudom mondani, az ilyen könyveket megkell becsülni.Az írójukat nem különben. Olyan érzés ez a könyv, amihez életérzés kapcsolódik. És tényleg VALÓDI világról szól, nem egy kitalált könyv.Valaki végre képes volt leírni azt, amit mások titkolnak. Valaki végre képes volt igazat mondani- Lois Lowry köszönöm- Szeretném látni az adaptációját is, de eddig még nem hallottam róla, hogy megfilmesítenék. Ez a könyv megérdemelné.

Balogh Anna
2007. 01. 20.

Nagyon jó könyv! Igaz szomorú. Lowry írónő már megint egy csodálatos könyve ez az "új" regény! Olvassátok el, főleg, ha szeretitek a műveit! ;)

Szalai Eszter
2007. 01. 29.

Ez egy hihetetlen szomorú, szívbemarkoló történet. Nem lehet igazán megérteni, de akinek van idősebb testvére, garantált, hogy a könyv elolvasása után másképp tekint majd a nagyobb testvérekre. Nem hiszem, hogy ez a könyv valakinek ne lenne felejthetetlen. Miközben olvasod, elrepül az idő, és gyakorlatilag megváltoznak a gondolataid. Ennél jobb könyvet nem is találhatsz egy hosszú, hideg téli estére! (de készíts papírzsepit!):) Én mindenkinek ajánlom!

T. emma
2011. 06. 27.

Én már az összes Lois Lowry könyvet olvastam,csak ezt nem.Imádom őket.Ezt sehol se tudom megszerezni,mert már nem kapható.nem tudja valaki hogy hol lehet megszerezni?

Dalma *__*
2011. 07. 23.

Én életembe ennél jobb könyvet nem olvastan el..a könyvtárból vettem elősször ki má legalább 3-szor elolvastam , szerencsére azóta a könyvesboltban is megvettem az utolsó darabot! Annyira magával ragadott a történet főleg ugy hogy át tudtam érezni mert sajnos nekem is volt már akit elvesztettem ... egyik barátnőm is most volt beteg de meggyógyult én 13 vagyok ő volt 15 ugyhogy amikor olvastam a könyvet főleg ott mikor Meg rájött hogy beteg a tesója sírva fakadok még most is,de ajánlom mindenkinek hogy olvassa el én szinte végig sírtam remek könyv! :D


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 1 980 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 881 Ft

A termék megvásárlásával

188 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Carley Fortune: Várlak a tónálCarley Fortune: Várlak a tónál