Leigh Bardugo

Crooked Kingdom - Bűnös birodalom - Hat varjú 2. - Vörös pöttyös

VÖRÖS PÖTTYÖS KÖNYVEK

könyvmolyképző kiadó kft.  | 2021  | MAGYAR nyelvű  | KARTONÁLT  |  684 oldal

Kaz Brekker és csapata rendkívül merész küldetést hajtott végre. Még maguk sem hitték, hogy épségben megúszhatják. Ám a busás jutalom felmarkolása helyett most ismét az életükért kell megküzdeniük. Elárulták őket, meggyengültek, erőforrásaik kimerültek, így a csapat elveszítette minden szövetségesét, sőt reményét is. A világ minden szegletéből hatalmas erők csapnak le Ketterdamra, hogy megszerezzék a jurdaparem nevű veszedelmes szer titkát.

Régi riválisok és új ellenségek bukkannak fel, hogy próbára tegyék Kaz csavaros eszét és a csapat törékeny hűségét. Háborúra kerül sor a város sötét, kanyargós utcáin - bosszúért és megváltásért vívott harc, ami eldönti a Grisaverzum sorsát.

Merülj el a világában!

"Mesterien egymásba szőtt elemek...
Bardugo felülmúlja önmagát ebben az izgalmas folytatásban.
A sorozat rajongói minden oldalt élvezettel fognak falni."
- Booklist

"Letehetetlenül izgalmas elejétől a végéig." - Kirkus Reviews

"Ebben a könyvben minden egyesül.
Az egyik kedvenc sorozatom." - Eve, amazon.com

Szereted a Vörös pöttyös könyveket?
Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.

Csak 18 éven felülieknek!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 5 499 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 224 Ft

A termék megvásárlásával

522 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó könyvmolyképző kiadó kft.
Kiadás éve2021
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:684
BorítóKARTONÁLT
Súly534 gr
Sorozat VÖRÖS PÖTTYÖS KÖNYVEK
FordítóRobin Edina
ISBN9789634576877
Árukód2748149 / 1199764

Vásárlói értékelések, vélemények

(14 vélemény)
Kovács Viktória
2021. 06. 02.

Végre megjelent magyarul is! Miután két éve elolvastam a Hat varjút, nem tudtam nyugton maradni és megvettem angolul a Crooked Kingdom-ot. Azóta rendszeresen nézegetem, hogy mikor tudhatom magyarul is a kezeim között. És végre végre megjelent! Köszönöm a fordító kemény munkáját! Véleményem szerint ez a kötet még jobban sikerült, mint az előző. Az egyik dolog, ami nagyon megfogott ebben a könyvben, az az, hogy bár a karaktereink tizenévesek és olyan tapasztalatokkal járják a világot, amiről egy normális ember álmodni sem tudna, mikor felbukkan egy megbízható felnőtt, visszavetkőznek azokká a tinédzserekké, akiknek lenniük kéne. Megmutatkozik, hogy Jasper-en kívül jelenleg semelyikük nem támaszkodhat a szüleikre, nincs mellettük senki, akik utat mutathatna számukra. Valahogy sokkal közelebb éreztem őket magamhoz ezután.Végig hozta a kötelezőt: izgalmas, érdekes, vicces! Wylan szemszögéből is betekinthettünk a történetbe és azóta örökbe akarom fogadni a kis bombagyártónkat. Végletekig tudnék szerintem beszélni erről a könyvről... Még Kaz-t hoznám fel, aki elképesztően briliánsan lett megírva és nemcsak az egész történetet vitte a hátán, de olyasmit nyújtott, amit nem sok más főszereplőtől kaptunk meg. Vegyünk egy mozgássérült, kegyetlen, szarkasztikus fiút, aki folyamatosan a saját határait feszegeti, nem néz le senkit a tetteiért, de azonnal képes eltaposni az ellenfeleit. Nem tökéletes, sőt sokszor úgy gondolná az ember, hogy ha sötétebb karaktere lenne, akkor már "gonosz"-ként is ábrázolhatná az írónő. De Kaz a kötet vége felé bebizonyítja, hogy még képes a jobb énje felé hajlani és jobb emberré válni. Ehhez pedig nem volt szüksége másra, csak Inej-re. Ah, imádom a kapcsolatukat! Alig várom a következő részt! Bármikor is jelenik meg, biztosan megveszem!


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 5 499 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 224 Ft

A termék megvásárlásával

522 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat