Lauren Oliver

Mielőtt elmegyek

ÖTCSILLAGOS KÖNYVEK

ciceró könyvstúdió kft.  | 2010  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  415 oldal

Mi lenne, ha csak egy napod volna hátra? Mit tennél? Kit csókolnál meg? És mire lennél hajlandó azért, hogy megmentsd a saját életedet? Samantha Kingstonnak mindene megvan: övé a világ legjobb pasija, a három legtutibb barátnő, valamint egy igazán kitüntetett helyzet a Thomas Jefferson Gimiben – a menza legjobb asztalától kezdve a legideálisabb parkolóhelyig. Február 12. péntek csak egy újabb napnak ígérkezik irigylésre méltó életében. De végül kiderül, hogy a legutolsó. Aztán kap egy második esélyt. Tulajdonképpen összesen hét esélyt kap. Egy elvarázsolt héten keresztül mindennap újraélheti élete utolsó napját, és kibogozhatja a halála köré fonódott rejtélyeket. Közben arra is rájön, mekkora a valódi értéke mindannak, amit elveszíthet.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 125 Ft

A termék megvásárlásával

312 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó ciceró könyvstúdió kft.
Kiadás éve2010
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:415
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
Súly504 gr
Sorozat ÖTCSILLAGOS KÖNYVEK
FordítóHeinisch Mónika
ISBN9789635397228
Árukód2215500 / 1071249

Vásárlói értékelések, vélemények

(3 vélemény)
eenca
2010. 11. 28.

Fantasztikus könyv volt, egy nap alatt kiolvastam, és még ma is a hatása alatt vagyok. Számomra egy kész érzelmi hullámvasút volt a történet és nagyon magával ragadott. Nálam biztosan benne lesz minden idők legkedvesebb könyveim között :)

csokisalma
2011. 02. 24.

Nagyon tetszett a könyv, 5*! Igen elgondolkodtató és ha egyszer elkezded olvasni, le sem tudod tenni :)

Bakó Stefánia
2012. 01. 29.

Szerintem nem jó könyv, mégis ajánlom, hogy olvassátok el, mert elgondolkodtató, hogy mi mindent rosszul csinálunk!

Lidi
2012. 06. 06.

Imádom ezt a könyvet, az egyik legjobb könyv, amit valaha is olvastam :) Egyszerre volt igazán élvezhető, izgalmas, de közben attól is féltem/izgultam, hogy mi történik majd a következő oldalon ;) Egyszerűen letehetetlen, egyszerre sírtam és nevettem. A végén pedig örültem, mert egy remek romantikus történetet olvastam, amin eleget lehetett gondolkodni :)))

S
2013. 03. 19.

Most kezdtem, de nagyon tetszik! Teljesen életszerű az egész, mintha az egész veled, a te iskoládban is történhetne. Mindenre kitér, minden szereplőt olyan szemszögből jellemez, ahogy egy mai tini (én is) tenné. Az egésznek gimis hangulata van, de nagyon tanulságos és elgondolkodtató. A másik pozitívum pedig maga a szerző: ilyen történetet így megírni, kitalálni... igazi tehetségre vall :)

Roni olvas
2013. 03. 22.

Furcsa egy történet ez. Eleinte nem tetszett, mert túl tini, túl iskolás, túl csajos volt és nem volt kedvem egy újabb tuti-gimire. Aztán kezdett irányt váltani akkor már az Idétlen időkig járt az eszemben. De úgy a harmadik nap környékén rádöbbentem, hogy sokkal több ez annál. Egy fiatal lány öntudatra ébredése ez. Egy fiatal lány vezeklése, esélye arra, hogy megértse, minden mindennel összefügg, minden tettünknek és szavunknak következménye van, hogy csak egy esélyünk van arra, hogy jól csináljuk még akkor is, ha ő ezúttal megkapja a lehetőséget a javításra Csakhogy éppen ezért egy kérdés kezdett el motoszkálni bennem a végén: mi van azzal, hogy Carpe diem? Hogy élj a mának? és aztán rádöbbentem! Élj a mának csak nem mindegy, hogy miként!

A.
2013. 05. 12.

Sok barátnőmnek nem tetszett... De nekem nagyon! Megkockáztatom, talán ez volt az egyik legtanulságosabb könyv, amit valaha olvastam. Sam olyan dolgokat ért meg az egy hét alatt, amit minden tininek meg kéne, lehetőséget kap, hogy megváltoztassa a tetteit, meg nem történtté tegyen eseményeket. Talán a könyv célja sem az, hogy egy izgalmas sztorival rukkoljon elő, hanem hogy igenis egy példát állítson az olvasó elé. Hogy megmutassa, a legkisebb önzőségnek, nemtörődömségnek is óriási következményei lehetnek. Úgy kell élnünk, mintha bármelyik pillanatban meghalhatnánk. Mert ez így is van: bármikor lezuhanhatunk a lépcsőn, bármikor elüthet egy kocsi, bármikor elénk ugorhat egy őz, bármikor...

Viktória
2013. 07. 23.

Eléggé vegyes érzéseim vannak ezzel a könyvvel kapcsolatban, de semmi negatívum nincsen. Amikor belekezdtem, eléggé nehézkesen indult a cselekmény, és csak a vége felé fejlődött fel teljesen, de azt kell, hogy mondjam, nagyon tanulságos történet. Én egy pillanatig se bántam meg azt, hogy elolvastam. A fordítás remek, helyesírási hibákat se véltem felfedezni benne, így hát, nagyon is élvezhető volt. :)

Csenge
2013. 08. 11.

dühös voltam amikor vége lett...

Könyvmoly
2013. 08. 18.

Nagyon tanulságos könyv bár nekem túl hamar vége lett. Tetszik,hogy Sam mennyire megváltozik a végére és megmutatja milyen értékes az élet.

Éva
2013. 12. 23.

Másodszori neki futásra sikerült csak kiolvasnom. Kicsit bajba is vagyok az értékeléssel, mert fogalmam sincs, hogy mit írjak. Nem volt rossz a történet, bár azt hittem, hogy a Időtlen időkig c. filmet olvasom, és sose lesz vége, mindig minden kezdődik elölről. Szerencsére mindig volt egy kis plusz, amivel több lett az előző napnál. A vége nekem furcsa volt, nem erre számítottam, olyan hirtelen abbahagyottnak tűnt, vártam volna még reakciókat a barátoktól az eset után. Valami megemlékezés félét. Mi lett a barátságukkal, Mi lett Juliettel? stb A másik dilemmám, hogy miért gondolta, hogy Juliettet meg kell menteni? Mi van, ha ő is beszorult a saját időburkába és ő is próbál naponta más megoldásokat találni, és vele is ugyanez játszódik le csak a saját szemszögéből


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 125 Ft

A termék megvásárlásával

312 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal