Fagylaltok, krémek, parfait-k és kocsonyák
nemzeti örökség kiadó | 2023 | MAGYAR nyelvű | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT | 36 oldal
A szerző a konyhaművészet mestere volt, így jelentős tapasztalattal rendelkezett, amit könyveiben tovább is adott a Tisztelt olvasóközönségnek.
Jelen könyvében, ahogy a könyv címe is mutatja - "Fagylaltok, krémek, parfait-k és kocsonyák" készítésének titkait osztja meg olvasóival.
A mű az 1903-ban megjelent kiadás reprint változata.
A termék megvásárlásával
256 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | nemzeti örökség kiadó |
---|---|
Kiadás éve | 2023 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 36 |
Borító | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT |
Súly | 60 gr |
ISBN | 9786156603432 |
Árukód | 2774439 / 1218946 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
256 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes