Gyógyító kapcsolat - A párkapcsolat és az egészség összefüggései

A párkapcsolat olyan út, amelyre együtt lépünk, hogy együtt érkezzünk meg saját magunkhoz. A kapcsolatok központi szerepet töltenek be életünkben. Csak kevesen tervezik, hogy egyedül maradnak, ők is csak azért, hogy ne kelljen megtapasztalniuk egy párkapcsolat kellemetlen oldalait. Ezeket a néha valóban nehéz időszakokat azonban senki sem úszhatja... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 125 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Veronika
Egy idő után kivétel nélkül minden lelki probléma fizikai tünetek formájában is megmutatja magát. Bármilyen emberi kapcsolat képes egész lényünket rombolni, betegíteni, vagy pozitív hatásai által eredményesen gyógyítani. Milyen betegségek, testi, lelki problémák alakulhatnak ki a párkapcsolatunkban? Kurt Tepperwein, híres életmód-tanácsadó számtalan könyvével segített már rávezetni az olvasókat a helyes útra, ezúttal is a szerző hosszú évek alatt összegyűjtött szakmai tapasztalatainak gyöngyszemeiből mazsolázhatunk. Sokan párkapcsolat helyett az egyedüllétet választják, azért, hogy a társas együttlétből származó esetleges kellemetlen konfliktusokat elkerüljék. Azonban az emberi kapcsolatokból származó nehézségek elől nem lehet elmenekülni, muszáj szembenéznünk velük. Mi lehet a valódi oka problémáinknak? A párkapcsolat és az egészség érdekes összefüggései, Kurt Tepperweintől!

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1