Kasztovszky Béla

Grin

GALAKTIKA FANTASZTIKUS KÖNYVEK

metropolis media group  | 2007  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  294 oldal

Megvalósult az ember évszázados álma: lehetségessé vált a csillagközi utazás! Jelöltek egész csapatai küzdenek egymással, hogy elfoglalhassák megtisztelő helyüket az első csillaghajó fedélzetén, és ezzel együtt a történelemkönyvek lapjain.

A más bolygókon értelmes lényeket keresni hivatott expedíció indulása előtt azonban elképesztő titokra derül fény. Az annyira keresett földönkívüliek talán már itt is vannak közöttünk, sőt a csillaghajó-programba is beszivárogtak. Vajon Hányan lehetnek, kik azok, és ami a legfontosabb: mi a céljuk?

Kasztovszky Béla Zsoldos Péter-díjas szerző kiváló elbeszélései után ezúttal regénnyel jelentkezik, melyben azonban stílusának kedvelői nem f'ognak csalódni: számára, mint mindig, most is fontosabbak a technikai csodáknál a velük szembesülő esendő emberek - és idegenek.

+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 365 Ft

A termék megvásárlásával

236 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó metropolis media group
Kiadás éve2007
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:294
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly250 gr
Sorozat GALAKTIKA FANTASZTIKUS KÖNYVEK
ISBN9789638735737
Árukód2154892 / 1034005

Vásárlói értékelések, vélemények

Tóth Ádám
2007. 09. 10.

Nagyon élveztem, csak ajánlani tudom. Nagyszerű filmet lehetne csinálni belőle, a regényben minden adott hozzá. Lehet még egyszer elolvasom, a közepétől gyorsabban olvastam annyira magával ragadt a történet. Elhittem :-)

Papp Tamás
2010. 04. 07.

Inkább egy regény vázlatának tűnt, mint regénynek. A karakterek egydimenziósak, igazából senkit nem ismerünk meg mélyebben, és a párbeszédek helyett gondolati nagymonológok ismertetik, mi jár a fejükben. A könyvismertető alapján azt vártam, társadalmi-emberi dolgokat boncolgató scifi lesz, de ebből nincs benne semmi, csak egy jó adag cinizmus a társadalomról, amit végül baltával faragott jellemrajzú hősök (kb mint Superman) tesznek helyre. Az idegen(ek) abszolút nincsennek kibontva, a földi szál sekélyes és patetikus. A könyvben vannak idegenek, telepátia, fénysebességnél gyorsabb utazás, titokzatos szerveződések. Sok jó scifinek ezekből egy-kettő is elég, de itt a szerző egyikkel se tudott igazán mit kezdeni.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 365 Ft

A termék megvásárlásával

236 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal