Kádas Lajos

Déligyümölcsök a konyhában - Levesek, főételek, desszertek

kossuth kiadó zrt.  | 2013  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA  |  128 oldal

Ez a szakácskönyv olyan ételeket leveseket, húsételeket, köreteket, desszerteket mutat be, amelyek déligyümölcsökből készülnek. Ismert és kevéssé ismert trópusi gyümölcsök narancs, citrom, banán, mandarin, mangó, ananász, grapefruit, avokádó, papaya, pomelo, datolya, füge, lime, gránátalma, maracuja, kókusz, karambola, kaki, licsi, pepino, mézdinnye, nashi, physalis, kumquat, kiwi az alapanyagai ezeknek a különleges, ínycsiklandozó ételeknek. Az egyes gyümölcsök ismertetését követik a fotókkal kísért receptek.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 1 990 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 890 Ft

A termék megvásárlásával

189 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó kossuth kiadó zrt.
Kiadás éve2013
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:128
BorítóKEMÉNYTÁBLA
Súly640 gr
IllusztrációSZÍNES KÉPEKKEL
ISBN9789630975148
Árukód2235214 / 1089900

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 1 990 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 890 Ft

A termék megvásárlásával

189 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Berka Attila: Gryllusok Berka Attila: Gryllusok