Jumurdzsák gyűrűje - A több évszázados legenda nyomában

Jonathan Hunt, a New York Times riportere a családi hagyatékban megtalálja az Egri csillagok egyik első kiadását, s a kötetben két furcsa levelet, melyben egy bizonyos Ábray professzor indulatosan magyaráz az időutazás lehetőségéről s arról, hogy bizonyítékai is vannak... Jonathan Hunt a levelek nyomán Magyarországra, Egerbe indul, ahol egyre... bővebben

Jelenleg nem rendelhető


Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Horgosi-T.A.
Imádtam, már csak azért is mert gyermekkorom kedvenc könyve az Egri csillagok. Az olvasó számára a történet már - már hihető annyira sok történelmi tény van benne. Nagyon nehéz letenni ha egyszer elkezdjük olvasni! Imádtam!
Jámbor Szilvia
Nagyon izgalmas, fordulatos, fantáziadús regény, nem tudtam letenni, pedig a lányom vette magának. Mindenki aki szereti a fantasztikumot, a magyar történelmet és a kalandregényt olvassa el, nagy élmény!!!
andi790503
Néhány hete szemeztem már a könyvvel, amikor is nyaralásunk előtt egy nappal megvettem. CSODÁLATOS! Ezt a fantáziát!!Nagyszerű!! Ajánlom mindenkinek, aki szereti a történelmet, a rejtélyt, az izgalmat. Engem egyszerűen elbűvölt, hiszen Eger városában tanultam öt éven át, és a könyvnek köszönhetően újra bejárhattam a várost!Néhány nap múlva ismét útra kelek és elmegyek Egerbe, de most más szemmel fogom nézni a várost:-)A könyv hatására újra elővettem az G.G.E.CS. művét!:-)
Zsuzsa
Nekem nagyon tetszett, mozgalmas, nehezen letehető . Egy nap alatt kiolvastam. Ajánlom!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31