John Le Carré

A kém, aki bejött a hidegről

agave könyvek kiadó kft.  | 2021  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  240 oldal

Amikor Alec Leames utolsó ügynökét is megölik Kelet-Németországban, a kémet visszahívják Londonba. Leames úgy hiszi, annyi hosszú, sötét és jeges év után végre bejöhet a hidegről. Ám Kontroll, a brit hírszerzés feje mindenáron térdre akarja kényszeríteni a kelet-német kémszervezetet. Terve megvalósításához Leamesre van szüksége, a kémre, akit még egyszer, utoljára visszaküld a hidegbe... John le Carré regényét világszerte a kortárs angol irodalom egyik legnagyszerűbb alkotásaként tartják nyilván. A kiadó regényt megjelenése 50. évfordulója alkalmából Falvay Mihály klasszikus fordításában adja közre ismét.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 116 Ft

A termék megvásárlásával

311 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó agave könyvek kiadó kft.
Kiadás éve2021
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:240
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly270 gr
FordítóFalvay Mihály
Formátum147 X 208
ISBN9789634199021
Árukód2155192 / 1034257

Vásárlói értékelések, vélemények

Manga olvas
2013. 07. 28.

Izgalmas és egyben fojtó hangulatú regény, ami által hiteles képet kaptam a történelem egyik gyászos és hitevesztett korszakáról. Már a könyv legelejétől érezni lehet a kor nyomasztó hangulatát, a félelmet, kiábrándultságot és feszültséget, a fallal kettéválasztott Berlin puskaporos levegőjét. A történet szövevényes, az író úgy mozgatja a szereplőit és a szálakat, hogy teljesen elbizonytalanítja az olvasóját. Én különösen élveztem ezt a bizonytalanságot, odaláncolt a könyvhöz, felkeltette a kíváncsiságomat. Mikor már éppen azt hittem, hogy teljesen képben vagyok, történt valami és az addigi elméletemnek lőttek. Bár kémregényről van szó, ez a könyv mégis egyértelműen szépirodalom a nyelvi igényessége miatt. Élvezet volt olvasni minden sorát. Érdekes és lebilincselő olvasmány.

TPL
2013. 08. 22.

Le Carré kultikus regénye a hidegháború legsötétebb időszakában mutatja be a kémek és a hírszerzés világát az olvasónak. Tapintani lehet a feszültséget, semmi és senki nem az, aminek látszik, szinte oldalról oldalra változik a helyzet. Ahogy egy jó krimiben lenni szokott, a könyv végén csap az ember a homlokára, hogy tényleg... Letehetetlen olvasmány!

Bulat Veronika
2014. 01. 30.

Nem hittem volna, de legalább annyira izgalmas volt, mint a Suszter, szabó, baka, kém. Sok variáció nem lehetséges, azt gondoltam, bármelyik lesz az igazi, úgysem lesz meglepő. Tévedtem, az lett.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 116 Ft

A termék megvásárlásával

311 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kriminálisan jó válogatásKriminálisan jó válogatás