Csillagainkban a hiba - Filmes borítóval

A rákellenes csodagyógyszer összezsugorítja a tumort, és biztosít még néhány évet Hazelnek, ám ő így is folyamatosan a végső stádiumban van, és a diagnózisában már megírták az élete utolsó fejezetét. De amikor a támaszcsoportban megjelenő, isteni Augustus Waters képében bekövetkezik a nem várt fordulat, Hazel történetét is át kell írni. A... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 315 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
1 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Csabainé Horváth Julianna
Féltem a könyvtől, mert fájdalmas témáról szól, de örülök, hogy elolvastam. Szívet szaggató történet, sokszor alig láttam a betűket a könnyeimen keresztül... Ez nem Love Story, nem egy romantikus regény, hanem az ÉLET. A maga groteszk stílusával, és sokszor könyörtelen realitásával egy olyan könyv amiben azt éreztem, hogy minden mondat, minden érzés igaz. Nem hősökről, hanem hús-vér emberekről szól, a maguk esendőségével, hihetetlen élni akarásával és a végtelen szeretetről... Hogy hogyan élik meg a mindennapokat azok, akiknek már szinte nincs holnap, illetve azok akik tudják, hogy szerettüket hamarosan elveszítik. Felemelő, könnyfakasztó és elgondolkodtató könyv. Nagyon tetszett.
Rátkai Diána
Szívszorító történet. Amikor először hallottam róla, nem akartam elolvasni, szomorkodni. Nem ismerek olyan embert, akinek ismerősei között ,vagy családjában ne lett volna rákos beteg. Édesanyám is rákban halt meg. De csak belekezdtem, és hihetetlenül jól meg van írva. Beszélnünk kell róla, szükségünk van ilyen könyvekre. Nagyon ajánlom mindenkinek. :)
Júlia
Oké. Oké? oké. Aki olvasta, érteni fogja!! Aki nem olvasta nem is tudom.. ajánlom-e neki? mert sírni fogsz az biztos! De nem baj! Ilyen könyveket is kell olvasni, mert itt van közöttünk ez a gyilkos kór. Nekem már sajnos volt vele "találkozásom", nem is egyszer és annyit mondhatok, ha nem láttad, nem tapasztaltad, hogy mire képes, akkor lehet szörnyülködni, sajnálkozni, de azt kell hogy mondjam, akkor még messze fogalmad sincs, hogy milyen is ez valójában! Ezzel a könyvvel talán kapsz egy kis ízelítőt, bár ez amerikai módon van tálalva. Nálunk a rákos betegek kezelése, mind testileg, mind lelkileg még nagggyon alul, jól alul tart!!!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ChatBot