Milyen is a boldogság?

Két idegen, Graham Larkin és Ellie ONeill akkor ismerkednek meg legalábbis virtuálisan , amikor Graham véletlenül e-mailt küld Ellie-nek kedvenc háziállatáról, Wilburről. A két tizenhét éves fiatal e-mailezni kezd egymással, bár az ország átellenes felén élnek, és még egymás keresztnevét sem tudják. Szellemes és feledhetetlen levelezésükben Graham... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Libri Debrecen Fórum Könyvesbolt
5 db alatt
5% kedvezmény! Kosárba
2 999 Ft
2 849 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 284 pont
Olvasói értékelések
2 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Júlia
Ezt a könyvet boldogságos volt olvasni!! Benne volt mindaz, ami a boldogság mint érzésre magyarázatot adhat! Nagyon tetszett a történet is, és a szereplők is nagyon szerethetőek voltak! Graham nem igazán tudta a sztárság velejáróit kezelni, és Ellienek is megvan a maga kis titka. De jól összeillettek mindezek ellenére, vagy mindezekkel együtt! Bár nem igazán szeretem azokat a történeteket, amelyek nincsenek lezárva, de ebben az esetben ez pont így volt jó! Kellemes olvasmány, kikapcsolódáshoz tökéletes választás!
Viki(:
Jennifer egy újabb remek könyvvel mutatta meg nekünk a szerelem sok arcát. A lehetetlen szerelem egy átlagos lány és egy filmsztár között, teli konfliktusokkal, még is nyugodt a könyv hangulata. Maine egy csodálatos hely, és hogy milyen is a boldogság? Olvassátok el!!!!
Gyönyörű Kíra
Milyen is a boldogság? Amit egy ilyen könyv olvasása közben érzel! ;) A szereplőket imádom, Graham és Ellie nagyon jó szereplők, Wilbur a legjobb. A történet izgalmas volt, érdekes és minden meg volt benne ami kell. Egy pici hiba volt benne: nem szeretem, hogyha nincs rendesen lezárva egy könyv.
Roni Olvas
Jennifer E. Smith tökéletesen ért ahhoz, hogy egy könnyed, rózsaszín történetbe belecsavarjon jóval mélyebb és érzékenyebb tartalmakat. Hiszen a könyv nemcsak egy bimbózó és akadályokkal birkózó kapcsolat történetét meséli el, de választ keres arra is, hogyan lehet megtalálni az utat a családunkhoz, miként dobjuk félre a sérelmeinket és próbáljunk a másik szemével látni. Mindazonáltal fontos hozzátenni, hogy ez a sok-sok mögöttes tartalom rejtve, megbújva lapul egy édes, könnyed, megmosolyogtató szerelemi történet álarca mögött, nyári, tengerparti környezetbe ágyazva, romantikus naplementékkel, forró, égető napsütéssel, száraz, sós szellővel a bőrön. Szinte hallani a sirályok rikoltozását, a hajók felvisító kürtjeit, a forró levegő alig észrevehető vibrálását. A fiatalos, könnyed nyelvezet, az e-mailek humoros és bájos felsorakoztatása, a fejezetek előtti üzenet-töredékek felvonultatása különlegessé, sajátossá teszi a könyv egészét, élvezetes, szórakoztató olvasmánnyá. S ha nem gondolkodtál el még soha azon, hogy mi is az a boldogság, nos, ezek után egészen biztosan megteszed. Sőt, talán még listát is készítesz róla.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5