Gyönyörű sorscsapás - Puhatábla

Az új Abby tökéletes. Nem iszik, kerüli a káromkodást, a pólói kifogástalan rendben sorakoznak a szekrényében - azt hiszi, elegendő távolság választja el a múltjában rejlő sötétségtől. De amikor megérkezik a legjobb barátjával, Americával a főiskolára, az új élet felé vezető útja gyorsan megváltozik. Travis izmos testét tetoválások borítják, tipikus... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Budapest, VII. kerület Libri Könyvpalota
5 db alatt
Budapest XII. kerület, MOM Park Libri Könyvesbolt
5 db alatt
Budapest, XI. kerület Libri Allee Könyvesbolt
5 db alatt
Összes bolt mutatása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
A termék az alábbi akciókban szerepel:

Könyvoázis

20-70%
Olvasói értékelések
Kiss Alexandra
Nekem nagyon bejött amúgy!
Kis Judit
Az előttem szólok elmondtak már mindent. Én még annyit fűznék hozzá, nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy egyszerűen imádtam!
Rátkai Diána
Nem vagyok már tini, de magával ragadott ez a történet. :) Az írónőnek jó a stílusa, könnyen, gyorsan olvasható. Merem ajánlani bárkinek.
Benke Martin
Nem kifejezetten értem ezeket a magas csillagszámokat. Én le tudtam tenni a könyvet, mi több alig vártam, hogy a végére érjek, a végére, ami természetesen elég klisés volt. Tiszta ponyva, én annyira pörgősnek se tartottam, a karakterek kiforratlanok és felszínesek. Nekem nem tetszett, akkor már Alkonyat, ha ezt a kategóriát erőltetjük.
Pekka
Szüleimnél töltöttem a szabadnapomat, a kanapéra kucorodva olvastam a könyvet. Anyukám kikérte magának, hogy nem tud egy szót sem váltani velem. A tesóm, akitől a könyvet kölcsönkaptam, megkérdezte: "Mi az, tetszik? Vigyorogva olvasol!" Szerintem ez mindent elmond.
S
Eszméletlenül jó könyv... Amikor kidobta az oldal először személyes ajánlatként, rákattintottam, láttam a jó értékeléseket és a kommenteket, de egyszerűen nem fogott meg, sem a borító, sem pedig a cím. Első ránézésre egy olyan szerelmes sablonregénynek tűnt, mint amilyeneket a nagymamám olvas szabadidejében. (megjegyzem, az angol e-book borítója sokkal kihívóbb, és sokkal jobban jellemzi a történetet). Sokáig rágódtam rajta, de azok a kommentek sem győztek meg, amik szerint ez a világ legjobb könyve. Aztán elmentünk nyaralni, és hogy-hogynem, benéztem a könyvesboltba. Akkor valamiért kiválasztottam, és nem bántam meg! Bár a kétnapos nyaralásból másfelet kizárólag olvasással töltöttem, és a strandon még vízbe is alig mentem, jó választás volt :). Komolyan mondom, életem eddigi legnagyobb könyvélménye, amint tudom, megveszem a második részt is, nagyon szeretném már Travis szemszögéből is olvasni a történteket :)
Soltész Anita
Nagyon jó kis történet. Tetszett, ahogy Travis "fejlődött" a történet során.
Zitu
A könyv világszerte bestseller lett, mert a valóságot tükrözi. Én sem vagyok már főiskolás, ezért is tudja az ember, hogy az élet nem habostorta. Amiért küzdesz, el is éred és ha a vége happy end is, mégsem olyan nyálas mint a legtöbb romantikus regény. Nagyon szép történet. Sokat lehet rajta nevetni is.
Mester Rebeka
imádtam az egész könyvet, 2 nap alatt túl is jutottam rajta. kicsit túlzásnak éreztem néhány részt, de ettől eltekintve nagyon jó volt és mindig volt benne valami. végig szurkoltam nekik, de a vége nagyon meglepett. nem erre számítottam. ajánlom mindenkinek, aki szereti a tinikönyveket és a szerelmet! :D
Bársony Melinda
És még annyit, hogy Travis-ben nincs semmi különleges, csak Abby-nek különleges. Pont azért jó ez a történet mert egyszerű, a valóságról szól-nekem.
Bársony Melinda
Kedves Juhász Adrienn! Szerintem várd meg a következő könyvet, amit Travis szemszögéből fogjuk látni a világát. Nem gondolom, hogy gond lenne az írónőnek a szerelmi kapcsolatokkal. Nagyon sok olyan pasit ismerek aki hasonlít Travis-re, és mikor megtalálta az Abby-ét akkor teljesen megváltozott. Az, hogy Abby elhagyta teljesen megérthető, hiszen Ő nem akart megint olyan világba élni mint régen. Pont, hogy jó a gondolkodás módja. A helyébe én is ezt tettem volna.
Juhász Adrienn
Nekem nem tetszett annyira. Szerkezetileg nem volt baj vele. Az események pörögtek, mindig történt valami és jókat nevettem egy két dolgon, a párbeszédek jók voltak. De szerintem az írónőnek elég szürreális elképzelései vannak a szerelmi kapcsolatokról. Értem, hogy ez a Travis jó pasi, meg remek az ágyban, és? Elvileg az lett volna a lényeg, hogy van benne valami más is, sokkal mélyebb dolgok... aztán mikor kezdted elhinni, direkt megmutatja, hogy nem, mégsem. Abby legjobb konfliktus kezelő megoldása pedig, hogy lelép? Nevetségesnek tartom, bár lehet, hogy ezt a könyvet már nem az én korosztályomnak írták.
Dyus33
Nem is tudom mit mondjak Huhh. Durvajóvolt, sírtam, nevettem, meghatódtam! Én, aki nincs oda a romantikáért, meg lettem véve kilóra :) Ez a történet végre intellektuálisan is megfelelt nekem. És, kérek egy Travist, azonnal!!!
Fábrik Bella
Félve fogtam bele, mert az előző könyvek hatása alatt voltam, s gondoltam majd csak elolvasgatom ezt valahogy. De nem így lett! Nem gondoltam volna, hogy nem fogom tudni letenni a könyvet! Csak olvastam, olvastam és olvastam, faltam a lapokat. Tetszik az írónő stílusa! Magával ragadott az egész! Volt, hogy nevettem, volt hogy sírhatnékom támadt, szomorú voltam, és néha egy-egy megnyilvánulás már-már idegesített is. Annyi minden kavarog bennem! Örülök, hogy olvashattam!
Emese
Nem tudtam letenni, amíg a végére nem értem. Ötletes, fordulatos és izgalmas történet. Imádtam! Fantasztikus könyv!
Bársony Melinda
Talán soha nem sírtam, nevettem, akadtam ki, estem kétségbe ennyire mint ezen a könyvön. Imádtam minden lapját. Nagyon bánatos voltam mikor vége lett...
Palotai Virág
Nem lehet letenni a könyvet olvasás közben, mert egymást követik az események. Legtöbbször együtt éreztem Abbyvel, de néha idegesített a vaksága hogy Travis mennyit változott érte/mellette,és hogy mennyire szereti. A végén elég gyors a lezárás de jön a folytatása amit nagyon várok...:)
Katy
Nagyon nagyon jó könyv!! Egyike lett a kedvenceimnek!
Selyem Hajnalka
Nagyon jól kezdődik a könyv szinte letehetetlen! Sajnos nekem a befejezés nagyon banális volt. Hiányzott belőle a fordulatos cselekmény. De ennek ellenére egy olvasást feltétlenül megér!
Horváth Klaudia
Travis <3 Nagyon szuper könyv, letehetetlen. Travist már az első pillanatban megkedveltem és olyan jó volt látni, hogy hogyan változik meg Abby mellett. Mindig elszomorodtam, mikor összevesztek, végig szurkoltam, hogy összejöjjenek. A végén azért nagyon sajnáltam America-t Nagyon megkedveltem őt is. :) A kedvenc részeim azok voltak, mikor Abby Travis családjánál volt. Nagyon jó volt látni, hogy egyből megkedvelték. :) Olyan kár, hogy vége lett, nagyon várom a folytatást. :)
Fáczányi Nikoletta
Nagyon jó:) A KEDVENC könyvem;)
Móni
A legjobb könyv, amit valaha olvastam. Sok jó könyvet olvastam, és persze vannak kedvencek, de ez az abszolut kedvenc. Nincsenek benne különleges lények, nem egy disztópikus jövőben játszódik, hanem itt és most. A lényege az "egyszerűsége", hogy a mai valóságban játszódik, és bármikor bárkivel megtörténhet. Annyira élethűen írta meg az író a regényt, hogy olyan érzésem volt, miközben olvastam, mintha én is benne lettem volna. Sokszor elgondolkoztam, hogy az adott jelenetben én vajon hogyan reagáltam volna, mit csináltam volna... Együtt sírtam, nevettem a szereplőkkel, és közben drukkoltam nekik, hogy legyőzzék saját magukat, a félelmeiket, és egymásra találjanak.
Szabó Anita
Nagyon nagyon jó
Kiss-Barna Marianna
Hol is kezdjem Elsőre akarva akaratlanul összehasonlítgattam a Tökéletes kémiával. Adott egy rosszfiú, aki annyira nem is rossz fiú, szívdöglesztő mindenki őt akarja és még okos is?! (nah ne) Ezek után jön egy gyönyörű lány, aki összeszedett, kemény és megolvasztja a Mi rossz fiúnkat. Nah ez a felszín!!! Iszonyatosan rég olvastam ennyire jó könyvet! Olvasás közben nevettem, gyűlöltem, mélyen töprengtem és sajnáltam. NEVETTEM, mert az írónő annyira emberi karaktereket hozott létre,hogy úgy éreztem ott ülök az ebédlőben vagy állok a diákszövetség koleszában és hallgatom a szócsatákat (Finch-et imádtam!) GYŰLÖLTEM, mert Travis sokszor taposott bele Abby-be (nem bírom Gal-nak írni, csak Travistől hangzik jól) ezekkel a lány ügyeivel Mikor az ikrekkel volt. GYŰLÖLTEM, mikor megjelent Abby apja és úgy beszélt, ahogy. MÉLYEN TÖPRENGTEM Abbyvel, a Travissal való kapcsolatának mérlegelése közben, tényleg megéri-e megint visszazökkenie a régi életébe. És ohhh hányszor SAJNÁLTAM mindkettőjüket, a ki nem mondott szavakért. Mindegyik konfliktus után, arra gondoltam, hogy ezt is el lehetett volna simítani, nem kellett volna ennyire indulatosan kezelni De végére rájöttem, hogy ezek mind ŐK. Így olyanok együtt amilyenek Gyönyörű sorscsapások!
Szűcs Renii
a KEDVENC könyvem!!!
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2