Így szerettek ők 2. - Újabb irodalmi szerelmeskönyv

Nyáry Krisztián Így szerettek ők című magyar irodalmi szerelmes könyvének második kötete. Az új könyvben ismét 40 magyar író és költő izgalmas, de kevesek által ismert párkapcsolati története szerepel. Néhány igaz mese magyar írókról és költőkről, amelyeket kevesen ismernek. A szerző Csokonaitól Vas Istvánig, Dérynétől Déry Tiborig mesél el 40... bővebben
Utolsó ismert ár:
4 275 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Kriston Szimi
A költők emberi oldala. Sokaknak sajnos eszébe sem jut, hogy van nekik. Mintha a költők csak költőnek születtek volna. Lehet így is van, de ha mégsem így lenne a dolog, most esélyt kapunk arra hogy megtudhassuk, miket csináltak még Ők. Nagyszerű ötlet volt a könyv. Az első kötetben egy kicsit több meglepetés ért nagyjainkról mint ebben, de ezt is imádom. Nálam 5 csillag :)
Dr. Borbély Imréné
Bízom benne, hogy a szerző alapos kutató munka után írta meg művét. Tehát az írókat, költőket az esendő emberi oldalukról is megismerhettük. Nekem ez nem jelentett csalódást, inkább közelebb kerültem nagyjainkhoz. Szívesen olvasgatom időnként, mert egy szuszra nem lehet olvasni, közben-közben az író, költő műveit is nézegetni kell, Nyáry Krisztián ehhez is kedvet csinált nekem.
Juhász Attila
A könyvet hamar megkaptam, a Libri részéről rendben ment a dolog. A tartalommal már kevésbé vagyok elégedett, az első könyvhöz viszonyítva silány fércmű.
Fricz Dóra
A második rész az elsőhöz hasonlóan újabb 40 író, költő életének általunk kevéssé ismert részleteibe avat be minket. Stílusa közérthető, szórakoztató, így az ember azon kapja magát, hogy ismét csak a könyv végére jutott. Szerintem újra és újra elő kell venni, belelapozni, mert elvarázsol!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2