Húrin gyermekei

J. R. R. Tolkien - Christopher Tolkien

Középföldének vannak A Gyűrűk Ura előtti időről szóló regéi, és az ebben a könyvben elmesélt történet azon a nagy földön játszódik, amely a Szürkeréven túl feküdt Nyugaton: azokon a vidékeken, ahol egykor Szilszakáll kószált, ám amelyek alámerültek a Világ Első Korának véget vető nagy kataklizmában. Abban a távoli időben Morgoth, az első Sötét Úr... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Budapest, VIII. kerület Corvin Könyvesbolt
5 db alatt
Budapest, VII. kerület Libri Könyvpalota
5 db alatt
Budapest, XIV. kerület Sugár Üzletközpont
5 db alatt
Összes bolt mutatása
5% kedvezmény! Kosárba
3 490 Ft
3 315 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: +331 pont
Olvasói értékelések
10 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Béla
Nagyon jó könyv, érdemes volt megvenni. Az előttem szólók véleményeit figyelembe véve, a könyv a Szilmarilok-beli Túrin Turambar- féle történetet meséli el, Húrin szerepét jobban felerősítve. Tekintve, hogy a Szilmarilok-beli rege 40 oldal, ez meg kb. 260, közel sem ugyanaz a szöveg. Most újraolvasom a Szilmarilokat. Na meg a sárkány nagyon menő. :D A kiadót dicsérve: nagyon igényes könyv, szép kis fekete-fehér képekkel és oldalas színes képekkel, igényes borítóval. Egy db. helyesírási hiba nem volt benne, ami más kiadóknál szokott zavarni. Tökéletes. Tényleg érdemes elolvasnia annak, akit egy kicsit is vonz Középfölde világa. Előtte mindenképpen ajánlom elolvasni a Szilmarilokat, úgy könnyebb felfogni, hogy melyik szereplő miféle, mi a szerepe.
vandor
Én utánaolvastam ennek a könyvnek. Kikölcsönöztem a könyvtárból és összehasonlítottam azzal, amit a Befejezetlen regékben adott közre C. Tolkien. Ugyanaz! A Befejezetlen regék verziójának a közepe nyilván hiányzik, de azt kipótolja A szilmarilok leírása és a Függelék (melynek szövegét szintén tartalmazza ez a könyv). Úgy gondolom, hogy aki ezt nem veszi észre (vagy csak későn), akkor rádöbben, hogy ha a Befejezetlen regék már megvan a polcán, ezt a könyvet feleslegesen veszi meg, hiszen mindkettő ugyanazt a szöveget tartalmazza, persze más fordításban, máshogy tördelve (igaz ez jobban "rendbe van rakva"). Egyébként varázslatos rege! :)
Lepka Sándor
A szilmarilokból ismert, magával ragadó történet terjedelmesebb változata. Szilmarilokat azért nem árt elolvasni előtte:)

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3