Elbocsátottak? - Állj fel, és kezdj új életet!

Kevés ennél aktuálisabb könyvet forgathat manapság az olvasó, amikor napról napra növekszik a munkát keresők száma. A karrier-tanácsadó szerző saját tapasztalatból is tudja, mi megy végbe egy frissen elbocsátott fejében. Összefoglalja, mit kell tennünk a mielőbbi talpra állás, egy új munkahely megtalálása érdekében. Hogyan dolgozzuk fel a... bővebben
Utolsó ismert ár:
760 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Liza
A könyv közérthetően, lépésről-lépésre vezeti végig az olvasót a munkahely elvesztésének pillanatától az új munkalehetőség megtalálásáig tartó időszakon és folyamaton. Megragadott a szerző a saját, ez irányú tapasztalatát is bemutató, az érzelmeit is felvállaló, őszinte hangvételű, hiteles megszólalása. A könyv a gyakorlatban azonnal alkalmazható, praktikus tanácsok mellett a sikeres szakmai továbblépés sok más tényezőjére is kitér. Számomra az „állj fel, és kezdj új életet” alcím a változás lehetőségként való megélésére utal, amely alkalmat kínál arra, hogy a mögöttünk álló időszak értékeire és erősségeinkre építve bizakodóan és örömteli módon állhassunk a jövő kihívásai elé. Jó szívvel ajánlom ezt a hasznos kiadványt az állást keresők és aktívan dolgozók figyelmébe egyaránt!
Várkonyi Barbara
Olvasmányos, jó könyv, azoknak, akiket érint. Persze jó előre felkészülni ebben a helyzetben mindenre. Ajánlom, megéri.
Berki Adrienn
A maga nemében páratlanul komplex. Egyszerre megtalálható benne minden, ami segít az "újra-elinduláshoz" a munkaerő piac egyre keményebb talaján. Az, hogy a szerző saját maga negatív tapasztalatát is megosztja az olvasóval, méginkább hitelessé teszi a könyv lényegi mondandóját.
Várkonyi Barbara
Nekem tetszett, mindenkinek ajánlom, annak is aki ebben a helyzetben van és annak is aki nincs.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3