Havas Henrik

Méhkirálynő - Kelemen Anna története

iat kiadói és kereskedelmi kft.  | 2007  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  232 oldal

"Igen, ebben a könyvben sok minden benne van. Benne van a magyar média, a magyar bulvársajtó, benne vannak a televíziók, a magyar újgazdag réteg, amelynek egy része nem tudom, milyen indíttatásból, de imád orgiákat rendezni."
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 365 Ft

A termék megvásárlásával

236 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó iat kiadói és kereskedelmi kft.
Kiadás éve2007
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:232
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly300 gr
Formátum135 X 206
ISBN9789638747167
Árukód2122602 / 1020846

Vásárlói értékelések, vélemények

Majorcsik Melinda
2007. 09. 14.

Elgondolkodtató...Hogy a magyar rendőrség miért nem ered a nő nyomába a drog kapcsán, másokat meg lecsuknak érte. Ja, hogy gazdag? Ez a mai Magyarországon sokmindenre mentség, sajnos... Egyébként nagyon tetszett a könyv, Anna alpári stílusában nem csalódik az ember. De miért azonosul ezzel a riporter? Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók?

Tóth Laura
2007. 09. 20.

Összeszedetlen, érthetetlen, összefüggéstelen. Se füle se farka, nincs vezérszál, ami köré a könyv fonódhatna, hiszen nicns történet sem. Nem jöttem rá, mi az értelme a könyvenk, vagy esetleg tanulsága, mondanivalója... Bosszant, hogy kiadtam érte nem hogy 3.000, de akár egy forintot is.

Zsuzska
2007. 09. 25.

Véleményem szerint tök jó volt a könyv. Őszinte, szabadszájú és vicces. Hihetetlen, hogy a sok pasi előadja, hogy ő mennyire nagy ember, mert lefektette Kelemen Annát... Ha belegondolunk, lényegében ők lettek megalázva, mert fizettek a szexért és még ki is röhögte őket Anna. Godnolom egymás közt a sztori már csak arról szól, hogy "úúú megdöntöttem Kelemen Annát". Ha nekik Anna kell hát fizessenek érte. Mellesleg a könyvbemutatón dedikáltattam a szerzővel és a főszereplővel a könyvet, és Anna nagyon közvetlen és kedves volt mindenkivel. Csak jót tudok róla mondani.

Besenyi Melinda
2007. 09. 30.

Szerintem ez a könyv nem szól semmiről. Ajándékba kaptam, ezért nincs mit sajnálnom az árán, de egyébként lenne. Összefüggéstelen és nincs semmi mondanivalója. Kiderül belőle, hogy Kelemen Anna egy közönséges lány, aki édesapja szeretetére (valamint mindenki más szeretetére) éhezik, apja viszont csak tehernek tartja őt. Anna pénzért mindent bevállal, így tartja fenn magát, gyönyörű külsejét és ezt nem is szégyelli kimondani. Ebből él. Egyelőre "sikeresen". Közben folyton drogozik, amiből a könyv végére kilábal. Ő ilyen, fogadjuk el ilyennek.

Belényi REnáta
2007. 11. 14.

Ez a könyv sokmindenről szól, és nagyon sajnálom azt aki ezt nem érezte, értette! Mindenekelőtt egy lány életéről, aki nagyon szeretethiányos és aki nagyon szabad! A mostani erkölcs szerint inkább szabados! Szerintem szabad! Mind ilyenek szeretnénk lenni, csak nem merjük felvállalni. Abszolút nem ítélem el Annát! Az a hitvallásom, hogyha vaaki foglalkozik valamivel azt csinálja jól! Ő jól csinálja! Tetszik amikor tükröt állít az emberek elé! A könyvben több kulcsmondat is van, amit nem Havas úr mondott ki. "Gyakorlatilag arról van szó, hogy akkor kaphatsz normális partnert, ha lemondasz a szexuális vágyaidról." Senki nem érezte még ezt? Nem érezte még senki sem, hogy a párja birtokolja, hogy szinte megfojtja? A többi fontos mondatot megtalálni a ti feladatotok! Annának pedig kívánom, hogy találja meg a helyét a világban!

Nyul Petra
2007. 11. 27.

Szerencsére nem adtam pénzt ezért a "remekműért". Nagy bánatomra beleolvastam, de hamar felhagytam e tevékenységgel. Felfogni sem tudom, hogy egy drogos, agyatlan műnő mitől ilyen sikeres? Sőt azt sem, hogy a Tanár úr mi érdekeset talál a témában? Szerintem gusztustalan a történet, pedig sem ronda, sem buta, sem öreg, sem konzervatív, végül irigy sem vagyok. Egyszerűen csak egy normális, huszonéves, több dipolmás, és a hétköznapi értelemben vett becsületes munkát végző fiatal. Másoknak is ezt az életvitelt ajánlom, nem pedig a könyvben olvasható igencsak elítélhető nulla értékűt! A könyv olvasása is csak elrettentő példának jó, semmi egyébre.

Steiner Gabriella
2007. 12. 23.

Aki szerint ez egy jó könyv az valószínűleg nem tudja mi a különbség az irodalom és a bulvár között!Remélhetőleg a Tanár Úr sem tartja magát írónak amióta ezt kiadta a kezei közül!A történet elég egyszerű,néhol zavaros és nincs benne semmi elgondolkodtató.Egyáltalán nem sajnálom a főszereplőt,a lehetőség ugyanis mindenkinek adott ha szeretne kitörni a "korlátai" közül.

Császár Dóra
2008. 01. 02.

Elgondolkodtató,ugyanakkor borzalmas! Viszont véleményem szerint sokan elle beszélnek, na de valjuk be - az emberek nagy része igenis Kíváncsi rá! Szerintem jó könyv!

Eva Peron
2008. 01. 09.

Aki szerint szar a könyv az miért olvasta el??Kíváncsi lennék hány olyan "híresség" él hazánkban aki ilyen módon szerzi a pénzt??Anna legalább nem hazudik!!!!!!!!!!!

kék
2009. 01. 09.

(Az, hogy milyen egy könyv, akkor tudod meg, ha már elolvastad. Általában. De néha már az elején látszik.)

szasza
2009. 08. 09.

szerintem egy jó könyv a maga műfajában.....persze nem fogom megsajnálni Annácskát mert szeretet hiánya van.....maga választotta ezt az életet...de érdekes és őszinte....nincs mellébeszélés...szeretem Havas Henrik könyveit...bepillantást nyerhetünk mások életébe..a valóságba....

panka
2009. 09. 29.

Ebből a könyvből és egy riportból jöttem rá, hogy ez a lány nem hülye....tudja mire vevők az emberek és azt csinálja.A nép ezt akarja,ezt kapja......igenis van mondanivalója, és irigységből nem szabad leszólni semmit és senkit. És nem csak a Háború és béke az irodalom.....

K Éva
2013. 06. 18.

Nem tudom ki, hogy van vele, de én tök sokat röhögtem, míg olvastam a könyvet. :) Ez a csajszi, szerintem nem hülye, direkt tetteti magát buta szőkének, mert ez az, ami a médiában eladható. Egy okos szőke, balhé nélkül, kit érdekelne. senkit. Bírtam, ahogy osztja az észt még Havasnak is, jaj Henrik most miért, más is csinálja. :)


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 365 Ft

A termék megvásárlásával

236 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Huszti Gergely: Adria CsillagaHuszti Gergely: Adria Csillaga