Energia a házban, lakásban - Gáz? Áram? Fa? Tűzipellet? Nap-/szélenergia? Hőszivattyú?

Házunk vagy lakásunk energiaellátásának átalakításához, illetve felújításához ad segítséget a könyv. Konkrét pédákon keresztül mutatja be, hogy az alcímben olvasható energiafajták közül mikor melyiket érdemes választani. A tartalomból: Általános tudnivalók; Költségek; 2011. évi hazai körkép. Energiaválasztási lehetőségek a háztartásban;... bővebben
Utolsó ismert ár:
1 997 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
A termék az alábbi akciókban szerepel:

Szabad a gazda?

20-60%
Olvasói értékelések
Veronika
Napjainkra egyre nagyobb problémává nőtte ki magát az energiaforrásaink alapját képező szén-, kőolaj- és földgáz-készlet csökkenése, amely további számos aggasztó tényt is magával hoz. Energiakészleteink ára folyamatosan emelkedik, felhasználásukkal pedig nagymértékben hozzájárulunk a globális felmelegedést előidéző, súlyos szén-dioxid-kibocsátáshoz. Így elengedhetetlen tehát, hogy egyre több háztartás ismerje fel, és hasznosítsa az alternatív energiafelhasználás adta lehetőségeket. Bo Hanus - Energia a házban, lakásban című könyve megismerteti az olvasót a különböző energiaforrások működésével, takarékos felhasználásával, valamint építési technikájuk legfontosabb mozzanataival. Takarítson meg pénzt és energiát, óvja környezetét egy korszerű energiaforrás segítségével!

Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
ChatBot