Hartmut Heine  |  Claus Leitzmann  |  Dr. Hellmut Lützner  |  Volker Schmiedel

Táplálkozástudományi kézikönyv a természetgyógyászatban - TERMÉSZETGYÓGYÁSZATBAN

white golden book kft.  | 2004  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  400 oldal

Egyre jobban szaporodnak ismereteink arról, kogy a táplálkozásnak milyen fontos szerepe van az egészség megőrzése, ill. bizonyos betegségek megelőzése, s kezelése terén. Sajnos napjainkban az emberek többsége helytelenül táplálkozik, pedig a lényeg az, kogy olyan élelmiszereket fogyasszunk, amelyek a test számára kedvezőek, s a kedvezőtlen hatású termékeket hagyjuk el, de legalábbis csökkentsük. Ehhez nyújt segítséget jelen könyv, mely a különböző irányzatokat részletesen taglalja, bemutatva azok előnyeit és hátrányait.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
7 980 Ft

A termék megvásárlásával

798 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó white golden book kft.
Kiadás éve2004
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:400
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly1070 gr
FordítóDr. Borodi Judit
ISBN9789639476028
Árukód2089799 / 1010683

Vásárlói értékelések, vélemények

Bogdányi Mária
2005. 06. 18.

Ez a könyv mindannyiunk polcán ott kell hogy legyen. NAPONTA forgatva, olvasgatva, tanulgatva: hogyan étkezzünk teljesértékűen. Egyszerre tudományos és közérthető. Borodi Judit fordító munkája példaértékű.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
7 980 Ft

A termék megvásárlásával

798 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat