Hadd mondjam el...

Hadd mondjam el... Miért kerülik Melindát iskolatársai? S ő miért viselkedik olyan különösen? Alig beszél, egyre inkább magába zárkózik, pedig nagyon is szeretne ismét a közösséghez tartozni.Történhetett valami, de mi és mikor? Mi okozza a zavart a tizennégy éves lányban s körülötte?  Mi oszlathatja el annaka borzalmas nyári bulinak az emlékét, s... bővebben
Utolsó ismert ár:
1 881 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Gelle Evelin
Megható könyv és tényleg szomorú.De nagyon sokszor nem tudtam mit érez a lány.Melindát folyamatosan bántják és ez a könyv megmutatja, hogy úgy nem lehet élni, hogyha magunkban tartjuk a problémánkat.Viszont magával a könyvel semlegesen állok.Nem tartozik a kedvenceim közé , de nem is tartozik azokhoz a könyvekhez amit legszívesebben elásnék.Egyszer elolvastam és ennyi volt csak számomra.
niní
nagyon depis könyv,de jó.
Anettbaba
Iszonya jó,szerintem még sokszor elolvasom.Éjszaka is ezt olvastam!!!Ajánlom mindenkinek
Fee
nekem nagyon tetszett ez a könyv. Sírtam is rajta. egyszerűen bele tudtam magam élni ebbe a könyvbe, úgy van megírva. Imádom nagyon. Mindenkinek ajánlom!!
1lány
a nővéremmel ugyanez történt egy buliban csak senkinek nem akarta elmondani és inkább minden ilyesmi bulira elment és minden bulin megtörtént aztán elmondta az egyik barátnőjének ő pedig kifecsegte az egészet az iskolánknak és mindenki tud róla de csak néhányan az igazságot sajnos!! a nővérem még csak most kezdte elfelejteni az egészet! és ezért is olvastam el a könyvet hogy megértsem és szerintem nagyon jó könyv ! érdemes elolvasni
Kálmán Roxána
Jó könyv,volt olyan hogy vonaton olvastam és ott bőgtem el magam....olvassátok el
Lola
Nagyon tetszett.Teljesen megváltoztatta a világ nézetemet.Érdemes elolvasni!
Vivé
Borzasztóan jó könyv. Nagggyon tetszett. Valósághű. A legjobb barátnőmmel is hasonló történ szintén az alkohol mámora alatt.
Bogi
Érdemes elolvasni :D
Bogi
Az egyik legjobb könyv, amit valaha olvastam. Egy nap alatt kiolvastam, annyira lekötött.
Kovács Réka
Szerintem nagyon érdekes és szép könyv!Én is egyedül érzem magam mint a könyvbeli Melinda,és egyedül is vagyok,nem egy buli miatt mint ő,de a könyv megvigasztalt egy kicsit,és belegondoltam mennyi ilyen lány van mint én vagy "Melinda".Én csak ajánlani tudom ezt a könyvet mindenkinek!!
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3