Shannon Hale

A suttogó - Meseregény

general press kiadó  | 2005  | MAGYAR nyelvű  | KÖTVE  |  404 oldal

Anidori-Kiladra Talianna Isilee volt a becsületes neve, és a Kildenree nevű kiskirályság koronahercegnőjeként látta meg a napvilágot a születése után pontosan három nappal. Addig ugyanis ki sem nyitotta a szemét. És bár egész életében arra készült, hogy egy szép napon királynő lesz belőle, a sors különös szeszélye folytán mégsem léphet szülőhazája trónjára. Mint minden földi halandónak, neki is meg kell tapasztalnia, hogy széles e világon minden másképpen van, mint aminek látszik: az udvarhölgy valójában közönséges szélhámos, a hűséges katonák mindenre elszánt bérgyilkosok, a libapásztorlány a trónörökös jegyese, a régi barát halálos ellenség, a testőr álruhás királyfi. Megakadályozható-e még a küszöbön álló háború szép szóval, meggyőzéssel és jóindulattal ebben a fenekestül felfordult világban? Vagy már a tündérmesékben is diadalmaskodik az ármány és az erőszak a józan ész, az igazság ellenében, elpusztítva az öröknek hitt emberi értékeket? A Grimm-testvérek költői regénnyé bővített, megannyi váratlan fordulatban bővelkedő meséjét, amely többek között ezekre a kérdésekre is választ ad gyermekeknek és felnőtt olvasóinknak egyaránt ajánljuk.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 375 Ft

A termék megvásárlásával

237 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó general press kiadó
Kiadás éve2005
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:404
BorítóKÖTVE
Súly560 gr
FordítóNémeth Anikó
ISBN9789639598621
Árukód2164827 / 1037656

Vásárlói értékelések, vélemények

Z Kinga
2006. 06. 02.

Nagyon jó könyv. Csak az vele a baj, hogy a hátulján levő ismertető elárulja a felét...testőr mint álruhás királyfi meg ilyenek. Szóval nem volt valami meglepő, amikor a testőrről kiderult hogy királyfi... Igazán szeretnék Ani helyében lenni, én is akarok a széllel beszélgetni! Ajánlom mindenkinek, érdemes elolvasni!

Puskás Szimonetta
2006. 08. 10.

Nekem nagyon tetszett ez a könyv!!!!! Egyszerre éreztem az elolvasása után zavartságot, csalódottságot, örömöt, irigységet, sajnálatot, szomorúságot és bánatot. Furcsa, de mélyen hatott bennem ez a költemény. Hatalmas bánat. Viszont néha sírhatnékom is támad, mégsem csordul könny a szememből...

Kocsisné Kriszti
2007. 09. 26.

Már nagyon rég olvastam mesét (rég felnőttem már), és mondhatom nem csalódtam, ezt a könyvet minden gyereknek ajánlom!!!

Csatári Emese
2007. 10. 31.

Én ajándékba vettem a könyvet, aztán nem adtam tovább, hanem elolvastam. Igazi mese, olvasmányos. Az elejétől tudjuk, hogy a végén győz a jó, mégis végig izgulunk a kis főhősért. És aki árva, az át tudja élni, azt amit Ani. A könyvből egyébként végül mégis ajándék lesz: a kislányomé, ha már tud olvasni.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 375 Ft

A termék megvásárlásával

237 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Robert Greene: The 48 Laws of PowerRobert Greene: The 48 Laws of Power