Gyümölcsfélék a táplálkozásban
belső egészség kiadó | 2024 | MAGYAR nyelvű | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT | 76 oldal
A gyümölcsöknek nincsen nagy energiát képviselő értékük, tehát nem hasonlíthatók fűtő- és tápérték szempontjából a tojáshoz, húshoz és más dús fehérje-, zsír- és szénhidráttartalmú élelmiszerhez. A korszerű táplálkozástudomány megállapította, hogy a gyümölcsök nemcsak a vitaminoknak és a sóknak a hordozói, de egyébként is rendkívül fontos szerepet játszanak az emésztésben, az ásványi anyagcserében és az egészség fenntartásában.
A gyümölcs tehát nem luxuscikk, hanem valóságos és nélkülözhetetlen élelmiszer, amely nem hiányozhat étrendünkből.
A termék megvásárlásával
270 pontot szerezhet
Személyes átvétel 2-5 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 2-5 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | belső egészség kiadó |
---|---|
Kiadás éve | 2024 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 76 |
Borító | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT |
Súly | 106 gr |
Illusztráció | FF KÉPEK |
ISBN | 9786155144660 |
Árukód | 2786665 / 1226866 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
270 pontot szerezhet
Személyes átvétel 2-5 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 2-5 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes