Gyümölcsfélék a táplálkozásban
belső egészség kiadó | 2024 | MAGYAR nyelvű | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT | 76 oldal
A gyümölcsöknek nincsen nagy energiát képviselő értékük, tehát nem hasonlíthatók fűtő- és tápérték szempontjából a tojáshoz, húshoz és más dús fehérje-, zsír- és szénhidráttartalmú élelmiszerhez. A korszerű táplálkozástudomány megállapította, hogy a gyümölcsök nemcsak a vitaminoknak és a sóknak a hordozói, de egyébként is rendkívül fontos szerepet játszanak az emésztésben, az ásványi anyagcserében és az egészség fenntartásában.
A gyümölcs tehát nem luxuscikk, hanem valóságos és nélkülözhetetlen élelmiszer, amely nem hiányozhat étrendünkből.
A termék megvásárlásával
256 pontot szerezhet
Személyes átvétel 1-3 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 1-3 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
| Kiadó | belső egészség kiadó |
|---|---|
| Kiadás éve | 2024 |
| Nyelv | MAGYAR |
| Oldalak száma: | 76 |
| Borító | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT |
| Súly | 106 gr |
| Illusztráció | FF KÉPEK |
| ISBN | 9786155144660 |
| Árukód | 2786665 / 1226866 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
256 pontot szerezhet
Személyes átvétel 1-3 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 1-3 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes

























