Győri Zoltán  |  Dr. Győriné Mile Irma

A kukorica minősége és feldolgozása

szaktudás kiadó ház zrt.  | 2002  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  68 oldal

A kukorica a gabonafélék között különleges helyet foglal el, mivel nagy területen termesztik, felhasználása sokszínű, de főleg az állati takarmányozásban jelentős. Ugyanakkor számos országban fontos népélelmezési cikk már évezredek óta, és ipari felhasználása is fellendülőben van. A sokszínű felhasználásnak köszönhetően a minőségi követelmények is eltérőek lehetnek, ami újabb és újabb minőségvizsgálati módszerek alkalmazását igényli. Ezzel egyidejűleg azonban szükségünk van arra, hogy a gyakorlati szakemberek részére az ezekkel kapott eredményeket, várható hatásukat jól értelmezhetően közzétegyük.

+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
1 235 Ft

A termék megvásárlásával

123 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó szaktudás kiadó ház zrt.
Kiadás éve2002
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:68
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly100 gr
ISBN9789639422384
Árukód2095459 / 1012661

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
1 235 Ft

A termék megvásárlásával

123 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa