A bukás - A Kór-trilógia II.

A kór után itt az elmúlt évek egyik legötletesebb és legrémisztőbb thrillersorozatának újabb kötete. Múlt héten még csak Manhattant szállták meg. Ezen a héten az egész világot elpusztítják. A kór című regényben elszabadult vámpírvírus már egész New Yorkot megfertőzte. Egyre csak terjed, és hamarosan az egész világon elharapózik. A káosz közepette... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
Olvasói értékelések
Veronika
Chuck Hogan és Guillermo Del Toro szerzőpáros hátborzongatóan izgalmas Kór-trilógiája folytatódik! A könyv főhősei, Goodweather és Martinez nyomozók már tudják, hogy egy veszedelmes vámpírvírus okozta a New York-i járat utasainak borzalmas halálát. Igaz, a Járványügyi szakemberek mindent megtesznek azért, hogy visszatartsák a vámpírtömegeket, ám úgy tűnik, minden hiába. Az élőhalottak száma egyre csak nő, és lassan az egész világot megfertőzheti a járvány. Közben az Óvilág és az Újvilág vámpírjai között hatalmi harcok dúlnak egy ősrégi könyv miatt, amely a vámpírbirodalom legsötétebb titkait és igaz történetét meséli el. Harc az emberiségért egy fékezhetetlen vérszívókkal és sötét rejtélyekkel teli világban.
Herman
A Bukás nem olyan félelmetes mint az elöző, a végkifejlet elég sötét és nyomasztó. S igaz is lehet, megtörténhet bármikor.
Eredeti ár: 3 999 Ft
Online ár: 3 799 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
379 pont

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
ChatBot