Guillaume Musso

Az írók titkos élete

park könyvkiadó  | 2021  | MAGYAR nyelvű  | KARTONÁLT  |  230 oldal

Felejthetetlen olvasmány, szenzációs irodalmi kirakó, amely akkor válik igazán ördögivé, amikor az író az utolsó darabot is a helyére illeszti.
1999-ben, három kultuszregénnyé vált művel a háta mögött a híres író, Nathan Fawles végleg leszámol az írással, és visszavonul a Földközi-tenger partvidékének közelében fekvő, csodálatos és vad Beaumont-szigetre.
2018 ősze. Fawles az elmúlt húsz évben egyetlen interjút sem adott. Regényei azonban változatlanul rabul ejtik az olvasókat. Mathilde Monney, egy fiatal svájci újságírónő a szigetre utazik, hogy megfejtse a titkot.
Ugyanaznap egy női holttestet sodor partra a víz, és a hatóságok megtiltják a ki- és beutazást a szigetre. Veszélyes párharc kezdődik Mathilde és Nathan között, ahol néma igazság és makacs hazugság áll szemben egymással, a szerelmet és a félelmet pedig csak egy hajszál választja el egymástól...
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 3 950 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 752 Ft

A termék megvásárlásával

375 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó park könyvkiadó
Oldalak száma:230
BorítóKARTONÁLT
Súly264 gr
ISBN9789633556344
NyelvMAGYAR
Kiadás éve2021
Árukód2734492 / 1190485
FordítóSárközy Éva

Vásárlói értékelések, vélemények

(21 vélemény)
Antalovicsné Szabó Tímea
2021. 12. 30.

A nyolcadik Musso kötetem után az a benyomásom, hogy Musso nagyon megosztó író, hát még a regényei! Ez a regénye se egy egyszerű krimi, hanem egy bonyolult, izgalmas fikció, átszőve valós történelmi szálakkal. Egy kitalált sziget, Beamount, egy visszavonult, titokzatos író Nathan Fawles és misztériumai. A helyszín és könyvben szereplő író személye teljesen hihető, majdnem rákerestem a neten. Érdekes hogy mindig más szemszögéből látjuk a történetet, mindaddig, míg a szálak össze nem futnak egy mussos csavarban. A regény baljós szála boritékolta, hogy valaki/valakik csúnyán fogják végezni,(SPOILER) de Raphael halála meglepett, és még is döbbentett. Ez az ami nem tetszett, de maga ez egész regény magával sodort, végig izgultam lapról - lapra, hajtott hogy minél előbb kiolvassam a könyvet. Az epilógus kicsit megzavart, első olvasatra nem tudtam hova tenni. Az idézetek, mint az összes többi könyvében, nagyon találók és elgondolkodtatók. "Az íráshoz mindenekelőtt fenék kell" (ezt kivéve)


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 3 950 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 752 Ft

A termék megvásárlásával

375 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Frei Tamás: Puccs MoszkvábanFrei Tamás: Puccs Moszkvában