Glamoráma

Glamoráma - azaz hírességek, sztárok, csillogó egyéniségek panorámája. Ezt kínálja új, fergeteges cselekményű könyvében Bret Easton Ellis (az Amerikai Psycho szerzője: kandi kíváncsiságunk kielégítését, hogyan élnek, hogyan szeretnek, ölelnek, ölnek, üzletelnek a sztárok, egy új világ új, veszélyes elitje... Victor Ward is ebbe a világba igyekszik,... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 040 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
B.L.
Fantasztikus! Egy élmény olvasni. A hangulata beszippantja az olvasót, és még azt is örömmel nyugtázzuk, hogy szinte az érthetetlenség határát súrolja.
Lass Péter
Az irodalmi minimalizmus legnagyobb alakjának legnagyobb művével van dolgunk. Egy páratlan mestermű,ami mind nyelvezetével mind cselekményszövésével és mind jellemábrázolásával helyet követel magának a világirodalom legnagyobbjai között.Nagy szavak ezek,de nem sajnálom ettől a könyvtől.Victor Ward,a főhős hihetetlen archetípus, a történet pedig egyetemes. Igazi értékeire 20 év múlva vagy talán még később fogunk rájönni.
Koszty László
Istencsászár, nálam még az American Psychot is veri!!!!
Mayer Tamas
Ez a konyv meleg! Kotelezo akkor is ha nem vagy topmodell :-)
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3