Orvostudomány a feje tetején - És ha mégis igaza van Hamer doktornak?

Dr. Hamer vitatott személyiség: a betegek ünneplik, az orvoskamara támadja, egyes országokban az orvostudomány díszdoktorátusával tüntetik ki, máshol bírósági végzéssel üldözik, sőt hajlott kora ellenére bebörtönzik és bűnözőként bánnak vele. Ezen túl, fél Európa napilapjai szabályos időközönként adnak hírt személyével összefüggő eseményekről.... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 610 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Nyerges István
Csak Kovácsné Bajári Ildikót tudnám követni szóról szóra .Nekem is ez a véleményem erről a csodálatos könyvről annak ellenére, hogy eddig nem hittem az efféle dolgokban.
Nagy József
Nagyon jó a könyv és tényleg bemutatja, hogy miért áll a feje tetején ma a hivatalos orvoslás. Aki szeretné tudni, hogyan működik az élő szervezet, milyen folyamatok zajlanak a szervezetünkben, amiket "betegségnek" nevezünk, hogyan lehet azokat kezelni ill. elkerülni OLVASSA el. Aki szeretné tudni, hogy miért nincs köze a tüdőráknak a dohányzáshoz, a májzsugornak az alkoholhoz stb. és aki ÉLETBEN AKAR MARADNI OLVASSA EL.
Kovácsné Bajári Ildikó
Nagyon jól és világosan elmagyarázza az emberi szervezet csodálatos működését és azt is, hogy mi a RÁK és az AIDS. Hogy miért "betegszünk meg" és , hogy mi a kiút az orvostudomány csapdájából. AKI SZERETNE ÉLETBEN MARADNI OLVASSA EL!!!Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ChatBot