Gill Meller

A természet ízei - 120 szezonális, növényi alapú recept

booklab  | 2025  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA  |  320 oldal

Hangoljuk ételeinket a természet ritmusához! Tegyük főszereplővé a zöldségeket és az ehető növényeket a tányérunkon, így az ízek, színek és textúrák kavalkádja tárul fel előttünk.
Gyökér, szár, virág és levél, őszi cékla, tavaszi spárga és rebarbara, roppanós saláták, édes gyümölcsök és illatos virágok - mindegyikben ott rejlik egy új íz, egy izgalmas élmény, a főzés öröme.
A kötetben 120 egyszerű és inspiráló receptet találunk a könnyű salátáktól a melengető leveseken és egytálételeken át a különleges desszertekig. Megtudhatjuk, hogyan lehet a hétköznapi hozzávalókból színes, változatos és tápláló ételeket készíteni - mindezt úgy, hogy közben a bolygónkat is kíméljük.
"Ha közelebb kerülünk az ételhez, közelebb kerülünk önmagunkhoz is" - vallja Gill Meller szakács, író és gasztronómiai tanácsadó, akit a természetes alapanyagok és a szezonális főzés inspirálnak. Tizenöt éven át volt a River Cottage csapatának szakácsa. Több könyvet is írt, amelyekben a növények sokszínűségét ünnepli. Hisz abban, hogy a tudatos étkezés nem lemondás, hanem felfedezés - a jóllét, a természet és az ízek harmóniája.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Kiadói ár: 9 990 Ft
Bevezető ár: 8 991 Ft

Előrendelhető

Várható megjelenés:
2025. 11. 25.


Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

Kiadó booklab
Kiadás éve2025
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:320
BorítóKEMÉNYTÁBLA
ISBN9786156983466
Árukód2802090 / 1235872

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Kiadói ár: 9 990 Ft
Bevezető ár: 8 991 Ft

Előrendelhető

Várható megjelenés:
2025. 11. 25.


Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

Reggő Dániel: Viking vér - Vazul fiaiReggő Dániel: Viking vér - Vazul fiai