Gergő és az álomfogók

Ki ne vágyna rá, hogy esténként, mikor elalszik, egy beszélő farkaskölyök szegődjön mellé álmában, és elkísérje kalandozásaiban? Az Álomfogó hőse, Gergő viszont egyáltalán nem kívánja a farkaskölyök társaságát, mint ahogy azt se, hogy az általa csak Bolhásnak becézett segítőjével együtt vágjon keresztül az álmok néha mulatságos, máskor fenyegető... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 175 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Benji
Ez a könyv borzasztóan unalmas és nagyonrossz könyv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tordai Dániel
Ez a könyv nem lehet jobb!
Szabó Gabica
Egyszer februárban, amikor nagyon unatkoztam,anya a kezembe nyomta az első Gergő kötetet, én elkezdtem olvasni és ma már a negyedik kötetnél járok és ez mind azért van, mert nem tudtam letenni ezt a fantasztikusan jó könyvet!
Szulágyi Tibor
A könyv egyszerűen csodálatos, magával ragadó! Ajánlanám mindekinek!!!!!
Czudor Zsófia
Nagyon jó könyv!!!
Koma Zsófia
Sokáig kerülgettem ezt a könyvet a könyvesboltokban. De most végre a kezembe akadt. S nagyon tetszett,bátran állítom hogy ez a könyv ugyanolyan jó mint a Harry Potter.Sőt!!!!!
Tóth Emese
Mindenki megdöbbenésére, szerintem ez a könyv jobb a Harry Potternél. Nem kavart nagy port és nem fulladtunk bele. Mind a három kötete a polcomon sorakozik és egyik se poros, 2-3 naponta leveszem a polcról és beleolvasok. Minden tiszteletem Böszörményi Gyula úré. Mse
Orbán Lilla
Karácsonyra kaptam meg ezt a könyvet. Szeretem a vastag könyveket,rögtön neki is fogtam.Azóta mind a 3 kötetet kiolvastam.
Varkonyi Andre
verhetetlen!!!!
Varkonyi Andre
egyszeruen SZUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!
F F
fantasztikus
Gy Nóri
Én már olvastam az újságból részleteket és azokból azt állapítottam meg, hogy ez a könyv szenzációsan jó! Lehetne az e-mail címemre küldeni a könyvből részleteket?
Lekli Miklós
Életem legjobb könyve, imádom!
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3