Füves könyv - Gyógyító gondolatok

Olyasféle ez a könyv, mint a régi füves könyvek, amelyek egyszerű példákkal akartak felelni a kérdésekre, mit is kell tenni, ha valakinek a szíve fáj, vagy elhagyta az Isten. Nem eszmékről és hősökről beszél, hanem arról, aminek köze van az emberhez. Írója tanulva akarja tanítani embertársait, tanulva a régiektől, a könyvekből, azokon keresztül az... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Szépvölgyi Judit
ezt feltétlen lapozd át-keresztül-kasul-vadul, vagy nyugodtan, teát szürcsölgetve
Tarczali Tímea Éva
Kornis Mihály elődje. Alapmű!
Kovács Ágnes
Őszinte csodálattal olvasom , mert félelmetesen igaz minden sora. Értékesebb ajándékot még nem találtam ,és ajánlom mindenkinek aki igaz barátnak, lelki társnak keres meglepetést.
Juhász Gábor
Csoda. Egy barátomnál láttam meg először, majd egy csinos lány olvasgatta. Kölcsönkértem, s azóta mindennap olvasok belőle. Csoda.
Milán Mila
Kedves érdeklődő! Ezt a könyvet véletlenül akasztottam le egy könyves boltban és rabja lettem!!! Hihetettlen de megváltozott tőle az életem egy új impulzust kaptam és nagyon is ALAP műnek tekintem és sajnálom, hogy a középiskolákban főleg végzősőknek nem KÖTELEZŐ olvasmány!!!
Kiss Virág
Szerintem csodálatos könyv. Eredetileg ajándékba vettem, de ahogy elkezdtem olvasni, nem tudtam letenni, úgyhogy vettem még egy példányt. Sokáig a táskámban hordtam, hogy bármikor elővehessem. Ma is gyakran lapozgatom. Valahogy jól esik a lelkemnek, mintha védelmet nyújtana, akár egy jó szülő, aki vigasztal, magyaráz, irányt mutat. Mindenkinek szeretettel ajánlom.
Kovács Krisztina
Szerintem ez a könyv alapmű! Nagy részét akár én is írhattam volna, vagy bármelyikünk. Életszerű, az életről szól, és egy-két politikai felhangú részt leszámítva örökérvényű igazságokat tartalmaz, megélt tapasztalatok alapján. Mindenkinek ajánlom, akinek lelke van, és fontosak számára az érzések. Ennek a műnek a hatására igazi Márai-rajongó lettem, mivel több könyve is hasonló értékekkel bír.
Dr Toló Árkos
COOL, Király, de még nem olvastam!
Kovács Lóránt
Nagyon érdekes.
Méhes Attila
Az emberi önkifejezés művészi eszköze a könyv. Lenyűgöz az őszintesége és a szókimondása, a szabad véleménynyilvánítás elve, mégsem tudok azonosulni a leírtakkal. Ez nem én vagyok ... Ajánlom mindenkinek, aki meg akarja ismerni saját magát.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ChatBot