Paul "Coach" Wade

Fegyencedzés - Hogyan törj ki a gyengeségből

jaffa kiadó és kereskedelmi kft.  | 2022  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  336 oldal

Hogyan kell edzeni akkor, ha valóban az életed múlik az igazi erődön és keménységeden? A legtöbb testedzéssel foglalkozó rendszer a háziasított embertípusnak szól, azaz olyanoknak, akik viszonylagos biztonságban élik az életüket, erejüket büszkeségből ápolják, teljesítményt látnak benne, és nem a túlélés feltétlen szüksége hajtja őket. A profi sportoló azért edzi a testét, hogy jól teljesítsen egy sporteseményen, nem pedig azért, hogy biztonságosan kerüljön ki egy élet-halál küzdelemből. Még a katonák és a rendőrök is inkább a fegyvereik nyújtotta biztonságra támaszkodnak a győzelem eléréséhez, nem pedig saját nyers erejükre. Egyetlen olyan hely van a világon, ahol a nagyobb erő az élet és halál közti különbséget jelentheti: ez pedig a jól őrzött börtön. Ebben a környezetben ahol a megfélemlítés napi gyakorlat - a ragadozó egy pillanat alatt végezhet a gyengébbel. A börtönök kegyetlen világában az ember vagy hivatásos áldozat lesz, vagy megszerzi a túléléshez szükséges félelmetes erőt, ami azt jelzi a ragadozónak: jobb, ha nem próbálkozik. Paul Wade 19 évet töltött olyan pokoli helyeken, mint a San Quentin, az Angola vagy a Marion börtön. Félős és nyeszlett srácként lépte át a börtön kapuját és a föld egyik legerősebb embereként szabadult onnan. Paul Wade a fegyházban töltött időt arra áldozta, hogy kifejlessze a túléléshez szükséges félelmetes erőt. Ki gondolta volna, hogy éppen Amerika börtöneiben találjuk meg a hatalmas erő megszerzésének elveszett titkát! Paul Wade úgy ásta ki ezeket a titkokat, mintha az élete múlt volna rajta és nyilván sok tekintetben pontosan ez volt a helyzet. Paul Wade kiszabadult: megfizette tartozását a társadalomnak. Méghozzá nem csupán az átélt szörnyűségek által, hanem a legnagyszerűbb ajándékkal, amit csak adhatott: a fegyencedzés technikáit bemutató könyve mindenkinek hasznára válhat, akinek elege van a puhányságból és igazi erőre vágyik.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 499 Ft

Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó jaffa kiadó és kereskedelmi kft.
Kiadás éve2022
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:336
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly420 gr
IllusztrációFEKETE-FEHÉR KÉPEKKEL
FordítóVégh Gabriella
ISBN9789639971509
Árukód2216402 / 1072170

Vásárlói értékelések, vélemények

(18 vélemény)
Ács Marcell
2012. 07. 29.

Szerintem nagyon jó ez a könyv bár csak egy részletet olvastam belőle de már meg is tetszett valahogyan be fogom szerezni még egyszer nagyon jó !

Kúti Zsolt
2012. 08. 21.

Kiváló könyv! Az egész rendszer egyszerűen áttekinthető, a miértek, hogyanok magyarázatai ésszerűek. A gyakorlatok jó felépítettek. Kedvet teremtenek a kitartó munkához (persze, gondolom már akinek...). Kell némi saját testre, képességre szabás, de ez csak annak meglepetés, aki nem olvassa el gondosan a könyvet. Hónapok óta végzem folyamatos kísérletezgetések mellett, és nem csak a naplómból látom a módszer műkódését :-) Olvasd el, értsd meg, és használd!

Palánszky Márton
2012. 11. 04.

Nagyon jó könyv. Ajánlom mindenkinek, nekem működik!

Bernáth Richárd
2012. 11. 16.

ebben a könyvben benne vannak az edzéstervek is?

csengeri l.Krisztina
2013. 03. 20.

Ez a legjobb könyv,amit valaha olvastam edzésről.Kicsit visszavisz kisiskolás koromba.A tornaórákon az alapok hasonlóak voltak és már akkor is működtek.Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Endre Gondi
2013. 04. 15.

Nagyon jó könyv! Hatékony edzés gépek nélkül, egészséges erős és mégis hajlékony testet építhetsz mindenféle mesterséges szerek nélkül. Ez a könyv, a második része, és a harcosok étrendje párosítva, hihetetlen fejlődést eredményez! csak ajánlani tudom minden erősödni vagy mozogni vágyónak!

Szeged Könyvesbolt
2013. 04. 28.

Nem tudsz kitörni a testedet körbeölelő zsírréteg börtönéből? Elégtelen keringésed rabigaként visszahúz, miközben halálra liheged magad egy kis lépcsőzéstől? A gyengeség tömlöcétől sorvadnak izmaid? Itt az idő, hogy változtass mindezen és áttörd a saját korlátaid falait! A cél eléréséhez, hívd segítségül a fegyencedzést! Ez a képekkel gazdagon illusztrált, útmutatókkal és edzéstervekkel telezsúfolt könyv részletesen taglalja, hogyan fejlessz magadnak olyan szálkás és izmos alakot, amely emberfeletti erővel és kondícióval ajándékoz meg. Mindezt költséges kondigépek, mesterséges hormonok és étrend kiegészítők nélkül érheted el. A fegyencedzés az ókori harcosok és gladiátorok erősítő gyakorlataira épül, akiknek az életük múlott azon, hogy jól funkcionáló izmos, hajlékony testük legyen. Ne habozz, kezd el a fegyencedzést a könyv útmutatásai alapján és változtasd meg életed! A fejlődés mindenkinek garantált, aki alaposan áttanulmányozza a fegyencedzés módszertanát és betartja az edzésterveket.

Kecskemét Könyvesbolt
2013. 07. 25.

Ha nincs lehetőség konditerembe járáshoz, akkor egyszerű körülmények között otthon is lehet edzeni. A szerzők keresett szakemberek, így remek "tornaórát" állítottak össze. Rugalmas, erős test - mint a rugó, ha ez a célunk, válasszuk ezt a könyvet.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 499 Ft

Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal