Fegyencedzés - Hogyan törj ki a gyengeségből

Hogyan kell edzeni akkor, ha valóban az életed múlik az igazi erődön és keménységeden? A legtöbb testedzéssel foglalkozó rendszer a háziasított embertípusnak szól, azaz olyanoknak, akik viszonylagos biztonságban élik az életüket, erejüket büszkeségből ápolják, teljesítményt látnak benne, és nem a túlélés feltétlen szüksége hajtja őket. A profi... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 790 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Endre Gondi
Nagyon jó könyv! Hatékony edzés gépek nélkül, egészséges erős és mégis hajlékony testet építhetsz mindenféle mesterséges szerek nélkül. Ez a könyv, a második része, és a harcosok étrendje párosítva, hihetetlen fejlődést eredményez! csak ajánlani tudom minden erősödni vagy mozogni vágyónak!
csengeri l.Krisztina
Ez a legjobb könyv,amit valaha olvastam edzésről.Kicsit visszavisz kisiskolás koromba.A tornaórákon az alapok hasonlóak voltak és már akkor is működtek.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Bernáth Richárd
ebben a könyvben benne vannak az edzéstervek is?
Palánszky Márton
Nagyon jó könyv. Ajánlom mindenkinek, nekem működik!
Kúti Zsolt
Kiváló könyv! Az egész rendszer egyszerűen áttekinthető, a miértek, hogyanok magyarázatai ésszerűek. A gyakorlatok jó felépítettek. Kedvet teremtenek a kitartó munkához (persze, gondolom már akinek...). Kell némi saját testre, képességre szabás, de ez csak annak meglepetés, aki nem olvassa el gondosan a könyvet. Hónapok óta végzem folyamatos kísérletezgetések mellett, és nem csak a naplómból látom a módszer műkódését :-) Olvasd el, értsd meg, és használd!
Ács Marcell
Szerintem nagyon jó ez a könyv bár csak egy részletet olvastam belőle de már meg is tetszett valahogyan be fogom szerezni még egyszer nagyon jó !
Mutasd az összes véleményt


Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1