Paul "Coach" Wade

Fegyencedzés 2. - Börtönedzés haladóknak: módszerek az izomtömeg növelésére, az ízületek erősítésére és a testzsírarány csökkentésére

jaffa kiadó és kereskedelmi kft.  | 2022  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  370 oldal

A Fegyencedzés első kötetének megjelenése óta az olvasók számtalan olyan kérdést tettek fel Paul Wade-nek, amelyek az első kötetben ismertetett alapokon messze túlmutatnak. A Fegyencedzés 2. a következő, valamint hozzájuk hasonló kérdésekre ad választ: Mi a helyzet a végtagokkal? A nyakkal, az alkarral, a vádlival?; Hogyan érdemes dolgozni a test oldalán lévő izmokkal?; Hogyan erősíthetjük ízületeinket? A Fegyencedzés teljes egészében az erő alaprendszeréről szólt: a Mesterhatos mozdulatai, fokozatai, kiegészítve a gyakorlatok különböző, hasznos variációival. A második kötetben a magasabb szintű erőgyakorlatokat gyűjtötte össze a szerző. A rendszer haladó szintű gyakorlatainak nem az a célja, hogy a Mesterhatos helyébe lépjenek, hanem inkább abból nőnek ki. A valódi, egész testre kiterjedő fejlődés a Fegyencedzésből megtanult egész testet megdolgoztató alapgyakorlatok következetes, fegyelmezett és progresszív gyakorlásával érhető. Ebben a könyvben bárki egy életre elegendő hasznos edzésprogramot talál! Az edzésmódszereken kívül azonban rengeteg tényezőtől függ az, hogy valakiből rendkívüli sportoló válik-e. A kötetben olvashatunk még: a börtönbeli étrendről; a napirend jelentőségéről az életben (a berregő szerint élni); a minőségi alvás és pihenés fontosságáról; a mentális kontrollról (megküzdés a démonokkal); a straight edge (tiszta élet) előnyeiről sportolók esetében; a gyógyulási képességekről (minimális orvosi/egészségügyi segítséggel). "Paul Wade könyve, a Fegyencedzés 2. briliáns ötleteket ad a test oldalsó izmainak felerősítéséhez. Kőkemény!" - (Pavel Tsatsouline, a The Naked Warrior (A meztelen harcos) című kötet szerzője). - "A Fegyencedzés 2. alapelve a látványos eredmény - kevés eszközzel. A dobóatléták vagy a küzdősportot űzők egyedülálló és meglepő technikákat találhatnak a ferde hasizmok, valamint a törzs többi oldalsó izmának erősítéséhez Az oldalsó lánc edzése - Tartsd ki a zászlót! című fejezetben. Wade megközelítése jócskán felülmúlja a törzshajlításon és a bőröndemelgetésen alapuló gyakorlatokat, és ez a fejezet olyannyira úttörő jellegű, hogy valóban megéri rászánnunk az időt, és követnünk a szerző tanácsait." - (Dan John, a Dont Let Go című könyv szerzője és az Easy Strength című kötet társszerzője). - "A könyvek közül, amelyeket eddig olvastam, a Fegyencedzés gyakorolta rám az egyik legnagyobb hatást. A Fegyencedzés 2. sokkal magasabb szintre emelte az edzésemet, valamint a testsúllyal történő erősítés hatékonyságához való hozzáállásomat onnantól kezdve, hogy a legkisebb izmokat is maximálisan, testsúllyal végzett gyakorlatokkal kell fejleszteni, egészen odáig, hogy ugyanez a módszer a több mint 22 éven át űzött agresszív emeléstől felhalmozódott sérülések gyógyítására is alkalmas. A Fegyencedzés 2. kétségkívül lehengerel, ösztönöz, és ugyanakkor megtanít arra, hogy a testsúllyal végzett edzésedet teljesen új, magasabb szintre emeld." - ( Zach Even-Esh, Underground Strength-edző).
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 4 999 Ft Online ár: 4 749 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Akciós ár: 3 499 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó jaffa kiadó és kereskedelmi kft.
Kiadás éve2022
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:370
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly464 gr
Illusztráció230 FEKETE-FEHÉR KÉP
FordítóVégh Gabriella
ISBN9786155235061
Árukód2229387 / 1083893

Vásárlói értékelések, vélemények

(1 vélemény)
Szeged Könyvesbolt
2013. 04. 29.

Fegyelmezetten végignyomtad a Fegyencedzés első részének mesterhatos gyakorlatsorozatát és sikerült kitörnöd a gyengeség rabigája alól? Vigyázz, el ne tunyulj a hirtelen jött szabadságban! Itt az ideje, hogy tovább lépj, és keményebben eddz! A Fegyencedzés második kötete még több erősítő gyakorlatot mutat be, amelyek a mesterhatos méltó kiegészítései. Ezen felül olyan extra fogásokat, praktikákat is elsajátíthatsz, amelyekről egy konditermi gyúrós csak álmodhat. Ha még mindez nem lenne elég, az optimális étkezésről és alvásról is rengeteg hasznos tanácsot kapsz. Ne feledd, a fegyencedzés nemcsak erősítés, hanem egyben életmód is! Szóval nincs lazsálás, jön a második menet!


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 4 999 Ft Online ár: 4 749 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Akciós ár: 3 499 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Dr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbénDr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbén