Fazekas Orsolya

Jégkockák SzinkrONban - "Korcsolyázz, hogy boldog légy!"

orac kiadó kft.  | 2023  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  220 oldal

Több mint negyven évvel Vitray Tamás legendás könyvének (Jégországból jelentkezem, 1963) megjelenését követően - először - ismét műkorcsolyáról szóló könyvet tarthat kezében a Kedves Olvasó, amely a magyarországi szinkronkorcsolyázás első tizenöt évének főbb történéseit dolgozza fel. Szerzője - a nem első könyves - Fazekas Orsolya is valaha szinkronkorcsolyázó és pontozóbíró volt, ő mutatja be a sportágat és meséli el az élményeit. Forgassák emléklapjait szeretettel!

Erdélyi Mariann sportújságíró:
Rendkívül érdekes, precíz, hiánypótló könyv sok érdekességgel, adattal, kulisszatitkokkal a szinkronkorcsolyázás hazai elindulásáról és az első másfél évtized történéseiről. Dr. Fazekas Orsolya személyes élményein keresztül betekinthetünk a műkorcsolyázás legfiatalabb ágába, átfogó képet kapunk a kezdeti időkről és az akkori eredményekről.

Imre Géza négyszeres világ-, hatszoros Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüst-érmes, kétszeres olimpiai bronzérmes párbajtőrvívó:
Jég Veled! Sok sikert kívánok a könyvhöz!

Sallay András olimpiai ezüstérmes, világbajnok, világbajnoki ezüst- és bronz-érmes, kétszeres Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes, kilencszeres magyar bajnok jégtáncos:
Kíváncsian lapoztam föl e könyvet, és a sorokon lefelé haladva egyre nagyobb érdeklődéssel mélyültem bele az olvasásába. Néha elkalandozva, sokszor partneremet, Regőczy Krisztinát és magamat véltem szereplőként felfedezni a sorok között, annak ellenére, hogy a mi történetünk úgy több mint ötven évvel ezelőtt kezdődött... A dolgok, a lehetőségek és a minket - korcsolyázókat - körülvevő világ egy kicsit változott, de igazából a szituáció nem annyira. Egy valami biztosan nem! Függetlenül attól, hogy egy kétszemélyes korcsolyázó párról, vagy egy 12-24 személyes csapatról van szó, az egymással szembeni viselkedés, a teljesítésre való törekvés, egymás megbecsülése, a pontosság és az, hogy soha nem adjuk föl: az nem változott és nem változhatott, ha az ember előbbre akart jutni.
Ez az a hozzáállás, amely egy életre pozitívan hat ki és kíséri az embert végig az élete során minden tevékenységében!
Ezt én tudom!
Kellemes időtöltést kívánok minden Kedves Olvasónak!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 6 500 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 6 175 Ft

A termék megvásárlásával

617 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó orac kiadó kft.
Kiadás éve2023
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:220
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
Súly384 gr
IllusztrációSZÍNES FOTÓK
ISBN9789632585925
Árukód2777665 / 1221214

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 6 500 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 6 175 Ft

A termék megvásárlásával

617 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kertész Edina: A fotográfuslányKertész Edina: A fotográfuslány