Éric Adam  |  Christian Clot  |  Didier Convard

Marco Polo 2. - A nagykán udvarában

FELFEDEZŐK

lingea kft.  | 2023  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA  |  56 oldal

Képregényünk második részében az ifjú Marco Polo édesapjával és nagybátyjával együtt 1271-ben egy kalandos utazásra indul a mongol nagykán udvarába. Élje át velük együtt a veszélyes helyzeteket, az exotikus kultúrákkal való találkozást és a negyedszázaddal későbbi visszatérést, amely alapjaiban változtatta meg az emberek világképét. E kalandos utazás üzenete tovább él, és utazók új generációit inspirálja. Merüljön el a történetben, és fedezze fel a világot új szemszögből.

Lépjen be egy kalandokkal teli világba Marco Polo - A nagykán udvarában című képregény segítségével! Ez a páratlan kiadvány elkalauzolja Önt abba az időbe, amikor az ifjú Marco Polo rokonaival együtt tizenhét évet töltött el Kubiláj nagykán mongóliai udvarában. Polo feljegyzései és más hiteles források alapján közelebb hozzuk Önhöz az ő személyes álláspontját, amely aztán jelentős mértékben befolyásolta további sorsát.
Kövesse figyelemmel Marco lépéseit, amint belép a Mongol Birodalom szívébe, ahol számos veszély fenyegeti, de egyúttal az exotikus kultúrával való izgalmas találkozásokat is átélhet. Tartson vele a több mint négy évig tartó hazaúton szülővárosába, Velencébe. Képregényünk felfedi a régmúlt egy olyan szeletét, amelyet máig rengeteg titok és megválaszolatlan kérdés övez.

Kiadványunk segítségével beléphet a Marco Polo nevével fémjelzett kalandok, titkok és a bátorság világába. Készüljön fel egy megismételhetetlen élményre, amely az Ön számára kitárja a múlt kapuját, és lehetővé teszi, hogy megismerje egy olyan utazó történetét, akinek üzenete a mai napig él. Ne hagyjak ki a kiadvány első részét sem.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 4 790 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 550 Ft

A termék megvásárlásával

455 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó lingea kft.
Kiadás éve2023
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:56
BorítóKEMÉNYTÁBLA
Súly548 gr
Sorozat FELFEDEZŐK
IllusztrációSZÍNES ILLUSZTRÁCIÓKKAL
IllusztrátorFabio Bono
FordítóKósa Pál
ISBN9789635051182
Árukód2774536 / 1219043

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 4 790 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 550 Ft

A termék megvásárlásával

455 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Carley Fortune: Várlak a tónálCarley Fortune: Várlak a tónál