Erdélyi Konyha kalendárium 2015 - A hazataláló ízek világa

corvin kiadó  | 2014  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  416 oldal

Évkönyv, mely az év minden napjára tartogat egy remek receptet, konyhai tippet azért, hogy az elkövetkező évben gondtalanná tegyük a háziasszonyok konyhai tevékenykedését.
Ki-ki eldöntheti magának, hogy a mindennapos főzőcskézés - legyen akár csak önmaga vagy egész családja számára - mindig örömöt jelent, vagy bizony olykor már unalmas, mondhatni terhes cselekedet. Akkor sikeres a fogás, ha az alkotás örömével párosul, akkor ízlik igazán, ha beleadunk egy kicsit a lelkünkből is. Meg persze, ha nyugodt körülmények között, nem kapkodva, ezer dologra figyelve próbáljuk teljesíteni szinte a lehetetlent. Mert valljuk be, mindannyian túlterheltek vagyunk, sokkal többet vállalunk a kelleténél.
A modern kor legnagyobb csapdája éppen az, hogy a megsokszorozódó lehetőségek, csábítások a köznapi ember számára csakis többletmunkával, nagyobb teljesítménnyel érhetők el. Mindezek igénybe veszik testünket-lelkünket, úgyhogy nem csoda, ha egyesek viszolyogva gondolnak a holnapra, hogy vajon mi is kerüljön az asztalra.
Közben irigykedve nézzük a szemet gyönyörködtető magazinok meg konyhai műsorok csillogó-villogó ételkülönlegességeit, és szörnyülködve felkiáltunk: édes istenem, ilyet soha nem tudunk csinálni! Megnyugtatom kedves olvasóinkat, nem is kell. Sőt, annál nagyobb a sikerélmény, minél egyszerűbben állunk hozzá a főzéshez. Egyszerűen is lehet nagyszerű fogásokat készíteni. Az Erdélyi Konyha 2015-ös Kalendáriuma is ezt a célt tűzte ki: olyan recepteket ajánlunk Önöknek, melyek előteremtése sem túlzott anyagi ráfordítással, sem hosszasan eltöltött konyhai robottal nem jár. Mégis az eredmény legtöbbször felülmúlja a várakozásokat, mert az egyszerű és főleg szezonális, könnyen beszerezhető alapanyagokból készülő fogásokat igazán ízletessé a gondos háziasszony odaadása és családja iránti szeretete teszi. És hogy ne váljék egyhangúvá a számtalan leves, elő- meg főétel, sütemény és egyéb ínyencségek, jó kis olvasmányokat is ajánlunk az Önök figyelmébe. Mi más is lehetne témánk, mint az a nő, aki mind a konyhában, mind a mindennapok forgatagában százféle arcát mutathatja? Vajon hányat ismerünk ezek közül? Erre próbálunk válaszolni néhány ízes történettel, vallomással, hogy a főzőcskézések közötti szünetek is kellemes kikapcsolódássá váljanak, és hogy még jobb étvággyal fogyassza a család apraja-nagyja azt a sok-sok finomságot, melynek elkészítéséhez sok sikert kíván a kiadó.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
1 415 Ft

A termék megvásárlásával

141 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó corvin kiadó
Kiadás éve2014
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:416
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly364 gr
IllusztrációSZÍNES KÉPEK
ISBN9772285673002
Árukód2617988 / 1147198

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
1 415 Ft

A termék megvásárlásával

141 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Hallgassa csak!Hallgassa csak!