Én, Charlotte Simmons

A Dupont Egyetem, ahol Amerika elit ifjai tanulnak, a gótikus tornyokat és a csodálatos pázsitot a történelem szelleme lengi be. Legalábbis így látja a gyönyörű és okos Charlotte Simmons, amikor elsőéves ösztöndíjasként megérkezik egy világvégi kisvárosból. Az egyetemi élet azonban meglepő felfedezéseket tartogat számára: az egyetem felső tízezerbeli... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 790 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
NN
Nem rossz könyv, de nem is egy remek mű számomra. Az eleje tényleg nehezen indul be, de utána jönnek az események. Egyszer mindenképp megéri elolvasni.
Lehóczky Rita
Igen, tényleg nagyon nyers, de ez a nyerseség nem öncélú, hiszen a szerző szociológus, aki a regényformával éppen azoknak kívánt ráébresztő olvasmányt készíteni, akikről a könyv szól, azaz az egyetemista, elszállt fiatalokról. Különleges könyv szerintem, kevés ilyen van, igazi mestermű, nagyon jó!
Bakonyi Dóra
Az irodalom tanárom ajánlotta és tényleg nagyon jó könyv. Az eleje számomra kicsit ,,nyers" volt, de utána a történet nagyon beindult. A végére megtudjuk milyen is lesz a kisvárosi lány és hogyan változik meg a véleménye a világról és mindenki másról. A szerelem ezt a könyvet sem kerüli el. Csak kicsit másmilyen...Események

H K Sz Cs P Sz V
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31